Úvod Výrobcovia Xiaomi Ochráň sa počas šoférovania: Táto kamera od Xiaomi zaznamená všetky prípadné situácie!

Ochráň sa počas šoférovania: Táto kamera od Xiaomi zaznamená všetky prípadné situácie!

Šikovná kamera do auta by mala byť súčasťou výbavy každého šoféra.

1

Zažil to asi každý šofér. Kľudne si idete tam, kam potrebujete a zrazu vám takmer spôsobí infarkt jeden z členov motoristickej komunity. Či už nepozornosťou alebo agresivitou, zloba sa stane hneď.

Ak by nebodaj prišlo k najhoršiemu, bude na vás aby ste vysvetlili čo sa stalo a obhájili svoju nevinu. Čo ale ak by ste to mali na kamere a ten druhý vodič by nemohol ani ceknúť? Autokamier je skutočne veľa, tá od Xiaomi je nielen lacnejšia, no za svoju cenu aj kvalitnejšia než väčšina podobne nacenených kúskov.

Xiaomi kamera do auta za 48 €

Za 48 € získavate 1080p kameru, ktorá video natáča so snímkovaním 60 fps, čo je samo o sebe nadštandardom. Senzor kamery je prekrytý širokouhlým objektívom s clonou f/1.8 a zorným uhlom až 165 stupňov.

Na zadnej strane nájdete displej s ovládacími prvkami

Vo výbave sa samozrejme nachádza aj displej s pomerom strán 16:9 a rozlíšením 960 x 240 čo je na monitorovanie toho, či je kamera zapnutá alebo nie a aký obraz sníma postačujúce. Zariadenie pritom využíva kompresný štandard H.264, čo je opäť pri takto lacnej kamere výnimočné.

Senzor je prekrytý svetelným objektívom s clonou f/1.8 a zorným uhlom 165 stupňov

V balení nájdete samotnú kameru, mechanizmus pre uchytenie na čelné sklo, autonabíjačku a kábel. Tak, ako by ste už čakali, za poštovné z Číny platiť nemusíte. Pripravte si ale 20 % z ceny na prípadné zaplatenie dane. Dokopy s colným poplatkom by vás kamera mohla vyjsť na maximálne 61 €.

Xiaomi kamera – kompletná špecifikácia