Úvod Sociálne siete Instagram Viac fotografií v jednom príspevku? Instagram pracuje na novej funkcii

Viac fotografií v jednom príspevku? Instagram pracuje na novej funkcii

0

Vývojári foto sociálnej siete Instagram pripravujú pre jej užívateľov novú funkciu, ktorá sa môže veľmi dobre ujať. Novinka sa objavila v testovacej verzii aplikácie označenej 10.7.0. 

Možno už čoskoro budeme môcť zdieľať na Instagram nielen jednu fotografiu, ale súčasne rovno desať. Pôjde však stále o jeden príspevok. Fotografie sa v ňom budú zobrazovať v akomsi albume. Na každú fotografiu sa bude dať samozrejme aplikovať niektorý z množstva Instagram filtrov.

Nová funkcia môže rozhodne zaujať. Mnohí zdieľajú aj niekoľko fotografií naraz, no jednotlivo po sebe. V podstate inú možnosť nemajú. Ak ste napríklad na lyžovačke a podarí sa vám zhotoviť niekoľko úchvatných záberov z hôr, môžete ich na Instagram pridať všetky naraz do jedného tematického albumu.

Ten sa zobrazí ako jeden príspevok, v ktorom sa budú dať vaše fotografie posúvať. Novinka ešte nie je určená pre bežné používanie. Vývojári na nej pracujú a stále ju testujú. Funkcia sa objavila len niekoľkým inzerentom, ktorí si ju budú taktiež pochvaľovať. Do promovaného príspevku budú môcť natlačiť rovno niekoľko fotografií prezentovaného produktu.

Na oficiálne uvoľnenie si ešte budeme musieť nejaký ten piatok počkať. Ako bude pridávanie fotografií vyzerať môžete vidieť na snímkach obrazovky nižšie.

Instagram

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android“]