Úvod Výrobcovia Nokia FOTO: Je toto nová podoba reinkarnovanej Nokia 3310?

FOTO: Je toto nová podoba reinkarnovanej Nokia 3310?

7

Staručká Nokia 3310 je krásnym príkladom toho, ako sa z obyčajného produktu môže stáť objekt, ktorý vyvoláva pocity nostalgie.

Mnohí z nás si radi zaspomínajú na čas, keď ju operátori predávali ako najhorúcejšiu novinku alebo na čas, keď nám nespočetne veľakrát spadla, no nič sa jej nestalo.

Polyfonické zvonenia a hadík. Nič viac nám nechýbalo. To by sa však tento rok mohlo navždy zmeniť. Už čoskoro by sme totiž mali zazrieť jej modernejšiu verziu.

Podľa jedného zo zdrojov, Evana Blassa, ktorý má v oblasti telefón veľmi dobrú reputáciu, má byť znovuzrodenie Nokia 3310 predstavené počas veľtrhu Mobile World Congress. Prvé prezentácie začínajú už túto nedeľu.

Podľa publikácie GeekBoy má novinka bežať na platforme Android. To teda znamená, že batéria už pravdepodobne nevydrží navždy, ako tomu bolo v roku 2000.

Na YouTube sa nedávno objavilo nové video z dielne Concept Creator, ktorý sa venuje vytváraniu konceptov založených na dostupných informáciách. Zariadenie vo videu ponúka LED displej a fotoaparát, teda niečo, čo sme na začiatku tisícročia nemali v prípade 3310-tky k dispozícii. Okrem toho, staronová novinka má byť o niečo väčšia.

Podľa Evana Blassa má nová Nokia 3310 stáť približne 60 dolárov, resp. 55 €. To sa ale samozrejme môže zmeniť. Ak vás tento telefón zaujíma, zakrúžkujte si 26. február. Vtedy sa totiž koná tlačová konferencia Nokie.