Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 FOTO: Uniklo viac záberov Galaxy S8+! Naznačujú, že naozaj ponúkne 6-palcový displej

FOTO: Uniklo viac záberov Galaxy S8+! Naznačujú, že naozaj ponúkne 6-palcový displej

3
Včerajší deň bol pre záujemcov a fanúšikov Galaxy S8/S8+ skutočne zaujímavý. Na internet totiž unikli prvé zábery nových vlajkových lodí, na ktorých mala novinka zapnutý displej. Mali sme tak možnosť pozrieť sa, ako bude vyzerať v reálnom svete.

Aby toho nebolo málo, na čínskej platforme Weibo sa objavilo ešte viac fotografií. Na nich môžeme vidieť takmer bezrámikový smartfón bez fyzického tlačidla „Domov“ a snímačom odtlačkov prstov na zadnej strane. Znie vám to povedome? Okrem toho, na jednom zo záberov vidíme indíciu, ktorá by mohla naznačovať, že jeden z modelov naozaj ponúkne gigantický, 6-palcový displej.

Na prvej várke záberov môžeme vidieť to, ako novinku drží jedna žena a hrá na nej hru. Čo je ale zaujímavé je fakt, že hra, ktorú hrá nezapĺňa celý displej. To je preto, lebo nové zariadenie prináša displej s pomerom strán 18:9.

Druhá várka zariadení vyobrazuje S8+ so síce vypnutým displejom, no v oveľa lepšej kvalite než doteraz. Na vrchnej a spodnej časti si skúste všimnúť čiary slúžiace ako anténa. Toto na doteraz uniknutých záberoch nebolo viditeľné. Okrem toho, na ľavej strane môžete vidieť aj tlačidlo pre Bixby, nového AI asistenta.

Na poslednej fotke je pravdepodobne krabička s logom „Galaxy S8 6,“ čo naznačuje, že ide o Galaxy S8+ so 6-palcovým displejom. Šestka však pri internom testovaní môže označovať čokoľvek, od kódu prototypu alebo testovanej verzie.

samsung-galaxy-s8-7
samsung-galaxy-s8-8
samsung-galaxy-s8-9
samsung-galaxy-s8-10
samsung-galaxy-s8-11
samsung-galaxy-s8-12