Úvod Výrobcovia Sony FOTO: Unikli všetky 4 modely, ktoré zajtra predstaví Sony. Medzi nimi aj...

FOTO: Unikli všetky 4 modely, ktoré zajtra predstaví Sony. Medzi nimi aj 4K monštrum Xperia XZ Premium

0

Snáď najväčšia postava pri zverejňovaní informácií o chystaných zariadeniach, Evan Blass, nám poskytol prvý reálny pohľad na štyri zariadenia Sony Xperia. Vyzerá to tak, že sa na nás valia hneď štyri rôzne modely.

Vieme o špecifikáciách minimálne dvoch modelov. Jeden z nich ponúkne displej s rozlíšením 2 560 x 1 440 pixelov, ten druhý (Xperia XZ Premium) zas rozlíšením 3 840 x 2 160.

Sony však chystá podobne, ako aj ostatní výrobcovia chystá nielen vlajkové lode, ale aj mid-range modely, teda modely spadajúce do strednej výkonnostnej aj cenovej kategórie. Medzi ne patri aj zariadenia, ktorých modelový názov nesie označenie G3112 a G3221.  Do ich výbavy patria displeje s rozlíšením 1 280 x 720 pixelov a 1 920 x 1 080 pixelov. Chýbať nemá ani 23 Mpx fotoaparát a 4 GB operačnej pamäte RAM.

Blass rendery neoznačil, nevieme teda, že ktorý model je ktorý. Podľa doterajších informácií predpokladáme, že najprémiovejší model Xperia XZ Premium je tretí zľava. Celú pravdu sa našťastie dozvieme už zajtra, takže držte si klobúky, nové „sonyčká“ prichádzajú.