Úvod Výrobcovia Ulefone Za 112 € môžeš mať takýto namakaný telefón: 3 GB RAM, 13...

Za 112 € môžeš mať takýto namakaný telefón: 3 GB RAM, 13 Mpx foťák a 5,5″ FHD displej!

2

Sviatok zaľúbencov, Valentín, už klope na dvere. Okrem plánovania romantickej večere s vašou polovičkou však nezabudnite mrknúť aj na Valentínsku ponuku čínskeho e-shopu Everbuying.net.

Ten spustil akciu na elegantný smartfón Ulefone Gemini v troch farebných prevedeniach (čierna, sivá a zlatá). Nielen, že je Ulefone Gemini ponúkaný so 40-dolárovou zľavou, ale dostanete k nemu navyše aj darčeky v hodnote 30 dolárov puzdro, ochrannú fóliu na displej a šikovný stojan, ktorý slúži aj na bezpečnejšie uchopenie zariadenia.

Táto akcia začína zajtra, 14.2.2017 a bude trvať až do 20.2.2017. Ak však chcete byť majiteľom toho fešáka, musíte byť rýchli. Akcia platí totiž len na prvých 10 zariadení každý deň.

Poďme si však už pripomenúť, čo Ulefone Gemini ponúka.

Zariadenie bolo výrobcami obdarované celokovovým telom, vytvoreným CNC frézovaním, do ktorého je osadená zobrazovacia jednotka s uhlopriečkou 5,5 palca, rozlíšením Full HD (1920 x 1080) a elegantným 2.5D zaoblením. Pod ním sa tradične nachádza domovské tlačidlo s integrovaným snímačom odtlačkov prsta.

Zaujímavá je však zadná strana. Z tej na nás pozerajú rovno dve šošovky primárneho fotoaparátu. Jedna s rozlíšením 13 Mpx a druhá 5 Mpx. Vďaka tejto dvojici dokážete vytvoriť aj profesionálne pôsobiace snímky s rozmazaným pozadím. Samozrejmosťou je aj funkcia automatického zaostrovania a blesk. Predná kamera bola vybavená takisto 5 Mpx, no so softvérovou úpravou dokáže vytvoriť také selfie zábery, ako by boli vytvorené kamerou s 8 Mpx.

Pod kapotou Ulefone Gemini pracuje štvorjadrový procesor MTK6737 s taktom 1,5 GHz, za asistencie 3 GB pamäti RAM a grafického procesora ARM Mali-T720 MP2. Pre užívateľa bolo vyčlenených 32 GB internej pamäti, no s možnosťou externého rozšírenia až do 256 GB. Všetko by však bolo k ničomu, keby nebolo 3250 mAh batérie od SONY.

Súčasťou výbavy je aj OS Android 6.0 Marshmallow s prisľúbenou aktualizáciou na Android 7.0 Nougat, podpora Dual SIM a konektivita so všetkými LTE pásmami využívanými našimi operátormi.

Ulefone Gemini môže byť od zajtra váš za 119,99 dolárov, čo je približne 112 EUR. No nezabudnite, že táto cena platí len na prvých 10 zariadení každý deň.

Zobraziť kompletné špecifikácie Ulefone Gemini