Úvod Výrobcovia Xiaomi Chcete Xiaomi s dvomi fotoaparátmi na zadnej strane? Tento môže byť váš...

Chcete Xiaomi s dvomi fotoaparátmi na zadnej strane? Tento môže byť váš za 240€!

4

O najnovšiu akciovú ponuku zariadenia od Xiaomi sa postaral čínsky e-shop Everbuying.net. Hovoríme o kúsku s názvom Xiaomi Redmi Pro, ktorý uzrel svetlo sveta v nie tak dávnom auguste minulého roka 2016.

Akciová ponuka od Everbuying.net je platná od včera (6.1.2017) a bude pokračovať až do 6.2.2017. Síce to znie ako veľmi dlhý čas, no ak máte záujem, určite sa poponáhľajte. Skladové zásoby totiž predstavujú len 50 kusov Xiaomi Redmi Pro.

Krásavec z dielne Xiaomi však za to určite stojí. Poďme sa teda pozrieť, čo všetko vám dokáže ponúknuť.

Xiaomi Redmi Pro disponuje kovovou konštrukciou, do ktorej je osadený 5,5-palcový OLED displej s Full HD rozlíšením (1920 x 1080) a zaobleným 2.5D krycím sklom. Pod displejom sa už tradične nachádza hardvérové tlačidlo s integrovaným snímačom odtlačkov prsta.

Na zadnej strane nájdete až dve šošovky primárneho fotoaparátu. 13 Mpx šošovka, ktorú dodal výrobca SONY, bude snímať klasické fotografie, na aké sme zvyknutí a druhá, 5 Mpx šošovka od Samsungu sa postará o hĺbku záberov. Vďaka tomu dokážete vytvoriť fotografie s rozmazaným pozadím a podobne. Spomienky fotené smartfónom tak získajú úplne nový rozmer. Predná kamera dostala do vienka takisto 5 Mpx rozlíšenie.

V útrobách kovovej konštrukcie Xiaomi Redmi Pro nájdete hnací motor v podobe procesora desaťjadrového Helio X25, s taktom jadier na úrovni 2,5 GHz. O grafickú stránku sa postará grafický procesor Mali-T880. Čo sa týka pamätí, tie si rozdelili 4 GB pre operačnú pamäť RAM a až 128 pre internú pamäť určenú užívateľovi. Ak by to však bolo málo, môžete si ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty o ďalších 128 GB.

Distribútorom energie sa stala 4050 mAh batéria, ktorú nabijete prostredníctvom už celkom tradičného USB typu C.

Interakciu s používateľom má na starosti vlastný systém MIUI 8, ktorý je postavený na základe Android 6.0 Marshmallow. Ako sme už pri Xiaomi (bohužiaľ) zvyknutí, ani v tomto prípade tu nenájdete podporu 800 MHz LTE pásma.

Základná ena Xiaomi Redmi Pro predstavuje 276, 95 EUR. Ak však pridáte zľavový kód EBMIPRO, cena sa zníži na krajších 242,93 EUR. Všetky podrobné informácie o Xiaomi Redmi Pro nájdete v odkaze nižšie.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie <<<