Výrobcovia smartfónov sa čoraz viac a viac venujú nielen výkonu a dizajnu zariadení, ale aj ich odolnosti. OUKITEL je rozhodne jedným z takýchto výrobcov. Koniec koncov, zdvihnúť telefón zo zeme a zistiť, že na displeji máte pavučinu je jeden z tých nepríjemnejších pocitov.

Aj preto sa sympatický výrobca rozhodol, že vytvorí skutočne odolný smartfón. Privítajte OUKITEL C5 Pro!

Podstatne odolnejšia konštrukcia

C5 Pro má ponúknuť oveľa odolnejšiu konštrukciu a krásny pocit v ruke. Dnes OUKITEL na Youtube zverejnil video, ktorého hlavnou hviezdou bol práve C5 Pro. Čakalo ho niekoľko testov, v ktorých ukázal svoju silnú stránku – odolnosť.

Ako môžete vidieť z videa, ani po teste kladiva, zatĺkaní klincov do dreva či tzv. drop testoch na displeji nenájdete ani jeden škrabanček. Displej na C5 Pro prešiel niekoľkými procesmi, ktoré ho spravili tvrdšie a odolnejšie. Výrobca zároveň vykonal nespočetne veľa testov, v ktorých telefón doslova týral aby zistil, ako na tom je s odolnosťou. Medzi nimi bolo napríklad spomínané púšťanie na zem, stláčanie, tzv. žmýkanie, vystavenie vysokej a nízkej teplote, kotúľanie a oveľa viac.

Priamy pád na hranu neublíži displeju

Ďalšou dobrou správou je fakt že v balení si pri C5 Pro nájdete aj silikónové puzdro, ktoré ešte viac ochráni váš nový smartfón. Puzdro je špeciálne navrhnuté tak, aby čo najviac ochránilo displej zariadenia. OUKITEL tvrdí, že ak ho budete mať na zariadení, displej prežije aj pád priamo na ktorúkoľvek zo štyroch hrán.

OUKITEL C5 Pro je už teraz dostupný na oficiálnom webe výrobcu: http://www.oukitel.com/products/c/c5-pro-59.html

Predpredaj so zľavou začne už budúci týždeň. Pripravte sa na poriadne zaujímavú cenu. Medzi autorizovaných predajcov patria tieto obchody: http://www.oukitel.com/store/index.html