Úvod Zariadenia Robotický vysávač, osvetlenie alebo váha. Aktuálna ponuka smart zariadení do domácnosti

Robotický vysávač, osvetlenie alebo váha. Aktuálna ponuka smart zariadení do domácnosti

0

Inteligentné nie sú len mobilné telefóny, televízory alebo tablety. Čoraz viac sa dostáva do popredia pojem inteligentná domácnosť. Cez aplikáciu môžete ovládať napríklad osvetlenie a nie iba to.

Robotickému vysávaču rozkážete upratovanie a smart váha si zapamätá každú jednu váhu, ktorou ste sa na ňu postavili. Spoločnosť Xiaomi je u nás známa hlavne kvôli lacným a dobrým smartfónom, no v domácej Číne je obľúbený celý rad zariadení ekosystému Xiaomi.

Práve ten je primárnym zdrojom príjmov tohto výrobcu. V ponuke internetového predajcu GearBest prebieha akcia na rôzne zariadenia, ktoré sú určené priamo do domácnosti. Mnohé z nich inteligentné nie sú, no tie vynecháme.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Skvelý pomocník, ktorý bude ešte približne jeden deň v limitovanej ponuke. Tri integrované procesory, množstvo senzorov a špeciálne algoritmy sa postarajú o to, aby bol povysávaný každý kút izby.

5200 mAh batéria zvládne robotický vysávač poháňať približne 2,5 hodiny, čiže stihne vysať každú miestnosť. Aj keby nie, v prípade nedostatočnej kapacity batérie si vysávač sám nájde adaptér, nabije sa a následne bude pokračovať v práci.

12 senzorov Mi Robot Vacuum vidí v 360 stupňovom režime a svoju polohu kontroluje 1800 krát za sekundu, čiže prakticky nepretržite. Robot sa po miestnosti pohybuje v tzv. cik-cak štýle, čo predstavuje najefektívnejší spôsob vysávania.

smart

Najviac vás ale bude baviť aj tak ovládanie cez smartfón a pridruženú appku. Uvidíte progres v upratovaní, vysávaču môžete rozkázať ďalšiu činnosť alebo ho vrátite na nabíjačku tesne pred príchodom domov, aby vám nezavadzal pod nohami. Jeho cena nie je vôbec nízka. Pri pohľade na niektorú konkurenciu, ktorá je k dispozícii aj na našom trhu je však stále prijateľná.

 >>>Zobraziť Xiaomi Mi Robot Vacuum<<<

Eyecare Smart Lamp 2

Pri Xiaomi ešte zostaneme, no nebude jediným výrobcom. Xiaomi sa totižto spojilo so spoločnosťou Philips, s cieľom navrhnúť a vyrobiť elegantnú inteligentnú stolovú lampu. Ide o už druhú jej generáciu.

smart

Volá sa Eyecare Smart Lamp 2 a rozhodne sa podarila. Lampa je navrhnutá tak, aby produkovala optimálne množstvo svetla pre prácu alebo napríklad čítanie. Ústie lampy je polohovateľné. V sklonenom režime poslúži ako decentné osvetlenie nočného stolíka.

smart

Eyecare Smart Lamp 2 spozná keď sa vonku zotmie a na základe toho aktivuje inteligentné nočné osvetlenie. Aj táto lampa je ovládateľná cez smartfón. Nastaviť si môžete intenzitu svietenia alebo decentné postupné stmievanie vhodné pri zaspávaní. Kompletné parametre a cenu nájdete v odkaze nižšie.

>>>Zobraziť Eyecare Smart Lamp 2<<<

Yolanda Intelligent Fat Scale

Yolanda je pekné meno pre inteligentnú váhu. Tá bude doslova dozerať na váš zdravotný stav. Odmeria vám nielen živú váhu, ale aj množstvo tuku a ďalšie markery, pričom si na váhe nastavíte cieľ, ktorý chcete dosiahnuť. Po Vianociach bude asi cieľov viac.

Váha komunikuje so smartfónom prostredníctvom technológie Bluetooth 4.0. Pomocou neho môžete sledovať svoje štatistiky ale aj štatistiky všetkých členov rodiny. Samozrejmosťou je dobre čitateľný LCD displej, aby ste okamžite vedeli na čom ste.

smart

Yolanda si inak vystačí so štyrmi AAA batériami, ktoré sú súčasťou balenia, je zhotovená z pevného ABS substrátu a tvrdeného skla. Jej maximálna nosnosť je 150 kilogramov, no tam sa, dúfame, nedostane nikto z vás.

>>>Zobraziť Inteligentnú váhu Yolanda<<< 

>>>Zobraziť celú ponuku zariadení do domácnosti<<<