Úvod UMi UMi Z UMi prichádza s nadupanou novinkou: Čo ponúka a koľko stojí?

UMi prichádza s nadupanou novinkou: Čo ponúka a koľko stojí?

1

Nový rok sa ešte len začal, no čínske e-shopy už ponúkajú svoje novoročné akcie. Čínsky e-shop TomTop.com nás dnes informoval o novinke na trhu, ktorá vyzerá naozaj krásne.

Nováčik UMi Z v portfóliu známeho čínskeho výrobcu UMi uzrel svetlo sveta len nedávno – 15.12.2016. V ponuke TomTop.com je však už zaradený a ak sa vám zapáči, môžete si ho predobjednať do 25. januára 2017.

Čo teda nový UMi Z ponúka?

UMi Z na prvý pohľad určite zaujme elegantným prevedením, ktorého tvorí kovová unibody konštrukcia. Do nej je osadená 5,5-palcová zobrazovacia jednotka s 2.5D zaoblením a Full HD rozlíšením z produkcie výrobcu SHARP. Pod displejom už tradične nájdete dotykové tlačidlo s integrovaný snímač odtlačkov prstov Touch ID 2.1, ktorý ten správny odtlačok rozozná behom 0,1-0,3 sekundy.

Na vonkajšej konštrukcii nájdeme takisto aj dvojicu fotoaparátov (Samsung). Hlavná kamera je vybavená 13 Mpx rozlíšením, štvoritým LED bleskomPDAF a laserovým zaostrovaním. Predný fotoaparát dostal do vienka takisto 13 Mpx rozlíšenie. Videá môžete nahrávať v 2K aj 4K rozlíšení.

Najdôležitejšie parametre však nájdeme ukryté vo vnútri UMi Z. Zariadenie poháňa procesor Helio X27 s desiatimi jadrami Cortex A72 s taktom 2,6 GHz. Tomu sekunduje operačná pamäť RAM so 4 GB (Samsung eMMC 5.1). Pre užívateľa bola vyčlenená 32 GB interná pamäť s možnosťou rozšírenia až do 256 GB. Čo sa týka grafickej stránky, tú má na starosti grafický čip Mali-T880 MP4.

Distribútorom energie sa stala 3780 mAh batéria s podporou Quick Charge, vďaka ktorej zariadenie nabijete do plnej kapacity za 100 minút. Samozrejmosťou je USB typ C.

O interakciu s používateľom sa postará čistý OS Android 6.0 Marshmallow prisľúbenou OTA aktualizáciou na Android 7.0 Nougat. Veľký plus predstavuje aj LTE konektivita vo všetkých pásmach, ktoré sú využívané našimi operátormi (800/1800/2100/2600 MHz). Do výbavy taktiež patrí aj podpora Dual SIMOTG funkcionalita.

Novinka UMi Z je na e-shope TomTop.com dostupná formou predobjednávky za veľmi prijateľných 206,79 EUR.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie UMi Z <<<