Úvod LG LG G6 Ďalšia uniknutá snímka LG G6! Tentokrát ponúka pohľad z bočnej strany

Ďalšia uniknutá snímka LG G6! Tentokrát ponúka pohľad z bočnej strany

5
Prvý pohľad na LG G6, ktorý sa nám naskytol pred niekoľkými dňami

Len dnes sme videli údajnú podobu modelu Galaxy S8 a hneď na to sme obdržali ďalšiu zaujímavú snímku. Tá patrí druhému očakávanému top modelu, smartfónu LG G6.

LG G6 nie je tak tajomný ako nepredstavená konkurencia s logom Samsung. V podstate už celkom presne vieme, čo nás pri LG G6 čaká. Zrekapitulujeme procesor Snapdragon 821, odolnosť voči vode a prachu, pokročilejší duálny fotoaparát alebo displej s pomerom strán 18:9. Jeho rozlíšenie je označované ako QHD+, pričom v číslach ide o hodnotu 1440 pixelov x 2880 pixelov. Zabudnúť nemôžeme na plnú integráciu služby Google Assistant.

Výrobca sa tento rok vykašľal na modulárnu konštrukciu a zameral sa viac na dizajn a manipulačný komfort. Tento krok dosvedčovala vôbec prvá zverejnená snímka, ktorá zobrazovala hornú polovicu zariadenia (tit. foto). Vidieť môžeme prémiový kov alebo displej, ktorý zaberá podstatnú časť predného panela.

LG G6

Druhá aktuálna snímka zobrazuje rovnakú časť zariadenia, no z iného pohľadu. Kým v prvom prípade išlo o produkčnú snímku, ktorá môže vychádzať z marketingových materiálov, v prípade druhom ide skôr o bežnú, a teda reálnejšiu snímku zariadenia položeného na podložke.

Podstatné je, že črty zariadenia na druhej fotografii korešpondujú s prvou fotografiou, čiže si podobou modelu LG G6 môžeme byť istejší. Teda aspoň jeho prvej hornej polovice.

Kedy, kde a za koľko

Miesto aj dátum predstavenia je potvrdené. LG G6 bude odhalený 26. februára 2017 na podujatí Mobile World Congress, ktoré sa uskutoční v španielskej Barcelone.

Čo sa týka ceny, spoľahnúť sa musíme na neoverené informácie. Najnovší vlajkový smartfón z dielne LG by mohol stáť od 500 do 600 eur čo znamená, že bude lacnejší ako konkurenčný model Galaxy S8. Pri ňom sa skloňuje masívnejšia 800 eurová cenovka. LG hrá do karát aj skorší dátum predstavenia a následná trhová dostupnosť. Galaxy S8 bude predstavený koncom marca.