Úvod Huawei Huawei P10 Huawei P10 v celej kráse: Zakrivený displej, predný snímač odtlačkov a duálny...

Huawei P10 v celej kráse: Zakrivený displej, predný snímač odtlačkov a duálny fotoaparát!

4

Huawei sa pravdepodobne usilovne snaží všetko dokončiť tak, aby stihol svoju novú vlajkovú loď, P10, oficiálne predstaviť už 26. februára počas MWC v Barcelone. S blížiacim sa termínom predstavenia sa už tradične objavuje viac a viac uniknutých fotografií.

Dnes sa na internete objavili tri rendery, resp. vizualizácie, na ktorých má byť práve spomínaný Huawei P10. Obrázky pochádzajú z Číny. Na nich môžete vidieť zariadenie so snímačom odtlačkov prstov na prednej strane, čo je v prípade Huawei dôležitá správa, keďže umiestnenie snímaču bola často preberaná téma. Ešte v novembri minulého roka sa objavili aj rendery, na ktorých mal chystaný P10 snímač na zadnej strane. Je preto neisté, kam ho Huawei nakoniec umiestnil. Náš tip je však predná strana.

Tak či tak, z obrázkov môžete vidieť, že zariadenie ponúkne ohnutý displej po oboch stranách, tenučkými bočnými rámikmiduálnym zadným fotoaparátom s certifikáciou od spoločnosti Leica. Nechýba ani duálny LED blesklaserové zaostrovanie.

Huawei P10 má byť dostupný v marci alebo apríli. Poháňať ho bude nový Kirin 960, ktorému pomôže 6 GB operačnej pamäte RAM.