Úvod Hry Super Mario Run pre Android: Poznáme dátum kedy si ju budeme môcť...

Super Mario Run pre Android: Poznáme dátum kedy si ju budeme môcť zahrať!

0

Legendárny herný hit Super Mario dostal v minulom roku mobilnú verziu Super Mario Run, ktorá bola spojená výhradne s platformou iOS. Hra hneď na začiatku zaznamenala poriadny úspech. 

Počas prvých dní si ju stiahlo viac ako 40 miliónov používateľov. Hra je síce relatívne jednoduchá, no ako občasná zábava postačí. Pokiaľ sa chcete s titulom Super Mario Run na platforme iOS zabávať plnohodnotnejšie, zakúpiť si musíte plnú verziu hry.

Tá nie je zrovna najlacnejšia a voľne dostupné prvé tri úrovne obohatíte o ďalšie za desať eur. Už skôr sme informovali, že Super Mario Run sa objavil v obchode Google Play.

Hru si však nemôžete nainštalovať, ale iba predbežne zaregistrovať. To znamená, že hneď ako bude dostupná, obdržíte upozornenie s informáciou o možnej inštalácii. Až doteraz nebolo známe, kedy sa hra bude dať štandardne z obchodu Google Play vlastne stiahnuť.

Super Mario

Oficiálny profil japonského Nintenda na sociálnej sieti Twitter však dnes informoval, že Super Mario Run bude dostupný pre platformu Android v marci.

Je jasné, že si hru mnohí z obchodu Google Play stiahnu a aspoň z nostalgie ju vyskúšajú. Predpokladáme ale, že väčšina hráčov oželie vysoký in-game nákup.

K TÉME: NESŤAHUJTE hru Super Mario Run z iného miesta ako z Google Play!

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.zara“]