Úvod Výrobcovia LG LG G6 na novej FOTO. Podobnosť so súčasnou generáciou LG G5 zaručená

LG G6 na novej FOTO. Podobnosť so súčasnou generáciou LG G5 zaručená

4

Pred pár týždňami sa vynorila informácia, že nová generácia vlajkového smartfónu od LG, model G6, bude po dizajnovej stránke korešpondovať so súčasnou generáciou.

Tento údaj najnovšie potvrdzuje nová snímka, na ktorej je LG G6 vyobrazený v ochrannom kryte. Takéto fotografie v rôznych krytoch sa pri nepredstavených LG smartfónoch objavujú každoročne.

Vidieť môžeme rovnaký tvar, osadenie fotoaparátov a dokonca aj rovnaké umiestnenie snímača odtlačkov prstov. Pri detailnejšom pohľade na fotoaparát si môžeme všimnúť nové foto senzory, ako aj prevedenie LED blesku.

LG G6

Napriek tomu, že LG G6 môže vyzerať rovnako ako súčasná generácia, nemusí ísť o krok vedľa. Výrobca by mal zanevrieť na modulárnu konštrukciu a jednoliate telo zrejme opatrí prémiovým kovom a vrstvami skla. Ide o overený recept, ktorý pri svojich prémiových smartfónoch používa napríklad Samsung.

LG G6 bude predstavený v mesiaci február. Zatiaľ nie je jasné, či si výrobca predstavenie zorganizuje pod vlastnou taktovkou, alebo si premiéru nechá na podujatie MWC 2017. Mimochodom, pod kapotou sa s určitosťou usídli Snapdragon 835.