Úvod Sociálne siete Instagram Posledná aktualizácia pre Instagram môže byť nestabilná. Takto odstránite problém

Posledná aktualizácia pre Instagram môže byť nestabilná. Takto odstránite problém

1

Aplikácia foto sociálnej siete Instagram momentálne prechádza aktualizáciou, ktorá sa však celkom nepodarila. Twitter zaplavili príspevky od jej používateľov, ktorí sa sťažujú na nestabilitu.

Používatelia hlásia, že pri nahrávaní obsahu, fotografií alebo videa, obrazovka na okamih stmavne a aplikácia následne prestane pracovať. Problém sa týka nielen verzie pre Android, ale aj pre platformu iOS.

Aby sme boli konkrétnejší, má ísť o verziu aplikácie označenú číslom 10.4.0. Ak vám v obchode Google Play pri appke Instagram svieti možnosť aktualizácie, počkajte na zverejnenie ďalšej verzie.

Ak už ste update nainštalovali a postihol vás problém popísaný vyššie, v podstate máte len jednu možnosť, ktorá môže chybu odstrániť. Aplikáciu zo smartfónu úplne odinštalujte, nainštalujte nanovo a opätovne sa prihláste do svojho účtu. V prípade platformy iOS je postup rovnaký, no odporúča sa aj reštart zariadenia.

Instagram

Instagram má viac ako 600 miliónov aktívnych používateľov mesačne a každá chyba aplikácie sa tak dotýka veľkého množstva používateľov. Snáď si dajú tvorcovia aplikácie do budúcnosti viac záležať na testovaní aktualizácie pred jej uvoľnením.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android“]