Úvod Udalosti VIDEO: ASUS pozýva na podujatie CES 2017. Zrejme predstaví dvojicu smartfónov

VIDEO: ASUS pozýva na podujatie CES 2017. Zrejme predstaví dvojicu smartfónov

0

Januárové podujatie CES 2017 si nenechá ujsť ani ASUS. Tento etablovaný výrobca možno nepredáva toľko smartfónov ako Samsung alebo Huawei, určite má však v tomto segmente čo povedať.

Kým letné predstavenie produktov bolo spájané s mottom „Zenvolúcie“, začiatok roka bude v znamení „Zen-inovácií“. Zen je pochopiteľne termín, ktorým ASUS označuje svoje produkty. ZenWatch, ZenBook, ZenFone.

Video pripomínajúce filmový trailer nezobrazuje nič konkrétne. Ukazuje deti pri rôznych hrách a aktivitách, pričom hovorí o využívaní predstavivosti a skúmaní neznámeho.

Pohľad na siluety smartfónov získame približne v 30-tej sekunde videa. Na displeji prvého z nich si môžeme všimnúť veľké grécke písmeno Lambda. Druhý smartfón je ovenčený symbolom nekonečno. Čo tým chce výrobca naznačiť? Netušíme, no môžeme si byť istí, že pôjde o nové generácie súčasných modelov.

K TÉME: Test výdrže 5000 mAh batérie ASUS ZenFone Max. Je excelentná

Súčasné modely ASUS ZenFone 3 dostanú nástupcov. Nejde pritom o vôbec zlé zariadenia. Po konštrukčnej, vzhľadovej aj hardvérovej stránke sú spracované dobre. Ich cena je priateľská, no celé dielo zabíja operačný systém. Ten nebeží zrovna hladko a o predinštalovanom balaste radšej ani nehovoríme. Odstránenie tohto nedostatku by sme uvítali najradšej.

Nižšie si môžete pozrieť spomínaný trailer, ako aj našu video recenziu na jeden z aktuálnych modelov.