Úvod Zariadenia Vlajkový model Vernee Apollo na nových snímkach. 98 % zariadenia tvorí kov

Vlajkový model Vernee Apollo na nových snímkach. 98 % zariadenia tvorí kov

1

Spoločnosť MediaTek sa rozhodla konkurovať Qualcommu produkciou dvoch nových výkonných čipsetov. Desaťjadrové kremíky Helio X20 a Helio X25 poháňajú napríklad Meizu Pro 6, Xiaomi Redmi Pro alebo LeEco Le 2 Pro.

MediaTek Helio X25 poháňa aj vlajkový model výrobcu Vernee. Vernee Apollo je prvým smartfónom tejto mladej spoločnosti, ktorý dostal napríklad displej s 2K rozlíšením (5,5 placa) alebo podporu pre virtuálnu realitu. Elegantnému dizajnovému jazyk zostal výrobca verný aj pri tomto zariadení.

Vernee Apollo sa zatiaľ nedá zaobstarať bežnou kúpou. Dostupný bude až niekedy v polovici decembra. Aktuálne prebieha len jeho predpredaj s odporúčanou cenou po prepočte 284 eur.

Spoločnosť Vernee aktuálne zverejnila niekoľko fotografií, ktoré model Apollo ukazujú v celej kráse aj s konštrukčnými detailami. Takmer celú konštrukciu smartfónu tvorí kov. Má ísť až o 98 % celého tela. Odpustiť sa nedali plastové segmenty pre dôležitý príjem signálu.

vernee apollo

vernee apollo vernee apollo vernee apolloVernee Apollo okrem spomínaného čipsetu a 2K displeja ponúka 21 Mpx fotoaparát od Sony s PDAF zaostrovaním, 8 Mpx prednú kameru s 84 stupňovým uhlom záberu, 4 GB RAM alebo 64 GB úložisko.

S 3180 mAh batériou si poradí USB typ C a technológia rýchleho nabíjania. Nechýba snímač odtlačkov prstov alebo podpora pre 800 MHz 4G LTE pásmo. Tento údaj je dôležitý hlavne pre naše končiny.

Oficiálny web výrobcu nájdete na adrese www.vernee.cc.