Úvod Zariadenia Pri výrobe celokovového smartfónu Vernee Apollo bolo použitých 300 rôznych procesov

Pri výrobe celokovového smartfónu Vernee Apollo bolo použitých 300 rôznych procesov

6

Vernee Apollo je vôbec prvým smartfónom s čipsetom výrobcu MediaTek, ktorý podporuje platformu pre virtuálnu realitu. Procesor Helio X25 sa vyznačuje desiatimi jadrami a najvyšším taktom 2,5 GHz.

Okrem neho nájdeme pod kapotou 4 GB kapacitu operačnej pamäte RAM, 64 GB interné úložisko a foto kombom v pomere 21 Mpx / 8 Mpx. Podpora pre VR je podtrhnutá 5,5-palcovým displejom s jemným 2K rozlíšením.

Výrobca tento smartfón charakterizuje ako vlajkovú loď. Tomu zodpovedajú aj parametre, ktoré sú najlepšie zo zatiaľ vyprodukovaných modelov výrobcu Vernee. Vlajková loď musí byť aj náležitého vyhotovenia.

Technológie a prístup k dizajnu, ktoré boli pri výrobe jednoliateho kovového tela použité, sú pre prémiové spracovanie charakteristické. Celý proces výroby zahŕňa celkovo až 300 krokov. V prednom paneli relatívne obdĺžnikového tela nenájdeme žiadne dotykové tlačidlo. Dizajn narúša len reproduktor a oko prednej kamery. Displej spolu s telom tvoria jeden celok, čomu dopomohlo aj mierne zakrivené 2.5D sklo.

Vernee Apollo

Povrchová úprava konštrukcie je teda badateľná hlavne na zadnej strane. Výrobca ju ošetril pieskovaním a potiahol zirkónom. Povrch je tak príjemný na dotyk a smartfón sa dobre drží v ruke. Zníženie rozmerov segmentov pre príjem signálu k anténam o 40 % umožnilo výrobcovi nepristúpiť k tradičnej trojdielnej konštrukcii.

Vernee Apollo

Rám konštrukcie mierne vystupuje od krycieho 2.5D skla 2K displeja. Smartfón tak vyzerá užšie a pri prípadnom páde na zem nemusí dôjsť ku kontaktu obrazovky so zemou. Prípadné poškodenie si teda odnesie len rám.

Stálu farebnosť má zabezpečiť dvojitý proces eloxovania a antireflexná úprava. Tak ako celé telo, aj otvory pre tlačidlá, fotoaparát, blesk či snímač odtlačkov boli vytvorené CNC frézovaním.

Vernee Apollo

Dôraz na priemyselný dizajn a prvotriednu konštrukciu sa podpísal na cene. Vernee Apollo je zatiaľ najdrahším smartfónom z jeho celého portfólia. Napriek tomu je jeho cena viac ako slušná. Rôzne predajné akcie ju tlačia pod hranicu oficiálne odporúčaných 299 dolárov.

Oficiálny web venovaný tomto zariadeniu nájdete na adrese http://vernee.cc/Apollo_lite a aktuálnu predajnú kampaň medzinárodného predajcu nájdete v odkaze nižšie.

>>Zobraziť predpredaj Vernee Apollo<<