Úvod Aplikácie Upravenie alebo vymazanie už odoslanej správy? Najpopulárnejší messenger chystá inováciu

Upravenie alebo vymazanie už odoslanej správy? Najpopulárnejší messenger chystá inováciu

0
facebook messenger

Určite ste mnohí už odoslali textovú správu, ktorú by ste po prehodnotení jej obsahu najradšej upravili alebo vymazali. Zdá sa, že niečo podobné prinesie WhatsApp.

Keďže ide o najpopulárnejší messenger vôbec, novinka sa môže dotknúť väčšiny z nás. Podľa serveru WABetaInfo budeme môcť v aplikácii WhatsApp vymazať alebo upraviť správu nielen po jej odoslaní, ale dokonca aj prečítaní. Prečítanie prijímateľom tradične symbolizujú dve modré fajky.

Predstavitelia serveru WABetaInfo túto možnosť objavili v beta verzii aplikácie pre platformu iOS, konkrétne vo verzii 2.17.1.869. Video zverejnené na sociálnej sieti Twitter ukazuje proces vymazania správy v akcii. Ďalší príspevok zobrazuje aj možnosť úpravy, ktorá sa nachádza v rovnakom akčnom menu. Tá má byť v predvolenom nastavení aplikácie zakázaná.

messenger
© tropicalpost.com

Aplikácia WhatsApp zdieľa totožnú funkcionalitu ako vo verzii pre platformu iOS, tak pre OS Android. Zatiaľ je príliš skoro na to, aby sa novinka dostala do našich smartfónov. Ak sa ju vývojári rozhodnú skutočne použiť, najskôr poputuje do verejnej beta verzie aplikácie a až následne do verzie stabilnej. Takúto funkcionalitu by sme ale určite uvítali a pravdepodobne sa jej v blízkej budúcnosti dočkáme.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp“]