Úvod Sony Sony Xperia XZ FOTO: Sony Xperia XZ (2017) na prvom živom zábere. Edgeless displej a...

FOTO: Sony Xperia XZ (2017) na prvom živom zábere. Edgeless displej a obrovský spodný a vrchný rámik

6
Sony Xperia XZ s IPS LCD displejom

Je možné, že by výrobca Sony pracoval na novej vlajkovej lodi s bezrámikovým, tzv. edgeless displejom? Je, aj keď len čiastočne. Na internete sa objavil rozmazaný záber zariadenia, ktoré má byť novou vlajkovou loďou Sony pre rok 2017. Vážení, pozeráte sa na Sony Xperia XZ (2017).

Momentálne o zariadení nemáme veľa informácií. Z fotografie to však vyzerá tak, že zariadenie ponúkne bezrámikový displej, teda minimálne po krajoch. O rámikoch na spodnej a vrchnej strane to však už bohužiaľ tvrdiť nemôžeme. Na dnešné pomery sú jednoducho priveľké.

Ďalšou zaujímavou informáciou o Sony Xperia XZ (2017) je fakt, že neponúkne hardvérové tlačidlo „Domov“. Snímač odtlačkov prstov sa tak môže ocitnú na zadnej strane, bočnom rámiku alebo priamo pod displejom.

Neočakáva sa, že Sony predstaví Xperia XZ (2017) na veľtrhu CES 2017 konajúcom sa v januári. Oveľa väčšou pravdepodobnosťou je predstavenie počas MWC 2017 v Barcelone, o mesiac a pol neskôr.

O Sony Xperia XZ (2017) sa tak ešte určite dozvieme veľa zaujímavých detailov. Čo však hovoríte na dizajn? Páči sa vám alebo ste s ním naopak nespokojní? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!