Úvod Zariadenia Smartwatch Hodinky Samsung Gear S2 dostávajú aktualizáciu. Pridáva funkcie z novších Gear S3

Hodinky Samsung Gear S2 dostávajú aktualizáciu. Pridáva funkcie z novších Gear S3

1
Samsung Galaxy S6 edge+ a Gear S2

Inteligentné hodinky Samsung Gear S3, ktoré sú už aktuálne k dispozícii aj na našom trhu, v sebe spájajú pokročilé smart technológie s tradičným prémiovým vzhľadom a konštrukciou klasických hodiniek.

Hodinky jednoducho vyzerajú skvele a ich funkcionalitu ocení každý športovec alebo nadšenec moderných technológií. Kórejský gigant Samsung ale nezabúda ani na ich predošlú generáciu.

Tá sa medzi používateľmi zapísala veľmi dobre. Momentálne si pre ne výrobca pripravil aktualizáciu, ktorá ich obohatí o novú funkcionalitu. Tá pochádza práve z novšej generácie Gear S3. Hodinky Samsung Gear S2 tak nutne nemusíte vymeniť za novšiu generáciu, no stále budete pracovať s pokročilejšími možnosťami.

K TÉMESamsung Gear S3 prichádzajú na Slovensko. Takéto sú ceny

V prvom rade vývojári vylepšili domovskú obrazovku. Vybrať si môžete z nových vzhľadov ciferníkov alebo budete môcť reagovať na hovory a notifikácie prostredníctvom otočného prstenca. Pribudla aplikácia pre pripomienky alebo možnosť merania nadmorskej výšky a atmosférického tlaku (alti/barometer).

recenzia-samsung-gear-s2-5

Aplikácia správ vám po novom umožní vkladať jednoduché skice alebo emotikony z katalógu, v ktorom ich je až 180. Aplikácia S Health obsahuje širšiu škálu fitness aktivít, ktoré je schopná vyhodnocovať. Nechýba dokonca trenažér veslovania.

Kvitujeme širšiu podporu pre widgety tretích strán. Nový je widget pre kontakty, ktorý zobrazí štyri kontakty pre rýchlu voľbu súčasne. Widget počasia napríklad zobrazí ešte viac informácií, počnúc UV žiarením alebo zrážkami. Vývojári dokonca rozšírili prístup k viacerým hrám. Aj keď hrať hry na hodinkách…

Každopádne je aktualizácia bohatá a objavila sa prakticky bez ohlásenia. Pokiaľ ste hrdým majiteľom hodiniek Samsung Gear S2, skontrolujte si aktualizácie. Ak update nenájdete, určite vás dobehne v najbližších dňoch.