Úvod Výrobcovia LG LG G6 má byť odolný voči vode. Stratí však unikátnu vlastnosť

LG G6 má byť odolný voči vode. Stratí však unikátnu vlastnosť

0

LG G5 sa nepredáva tak, ako by si to juhokórejské LG pravdepodobne prialo. Aj preto museli pri navrhovaní budúcoročného vlajkového modelu spraviť niekoľko zmien.

Spoločnosť bola tento rok dosť odvážna na to, aby to vyskúšala s modulárnym dizajnom. Ten jej však nevyšiel a telefón aj napriek jeho unikátnosti nezožal veľký úspech.

O niečo úspešnejšia bola Motorola, ktorej systém je intuitívnejší a hlavne jednoduchší. Už od začiatku októbra sa o LG G6 začínajú postupne objavovať prvotné informácie.

Z nich vieme, že chystaná novinka nemá ponúknuť zakrivený displej, naopak čo ponúknuť má je vymeniteľná batéria, snímač dúhovky a mobilné platby cez MST.

Najnovší príspevok na čínskom webe Weibo, ktorý približuje to čo ponúkne LG G6 poodhalil, že vlajková loď LG pre rok 2017 má byť odolná voči vode. To taktiež naznačuje, že výrobca končí s modulárnym dizajnom, minimálne v takom prevedení, ako sme videli pri LG G5.

LG však môže na modulárny dizajn zanevrieť jednoducho preto, že nebol dosť zaujímavý na to, aby sa dobre predával. Nič viac, nič menej. Tak či tak, vodeodolná vlajková loď by už v dnešnej dobe mala byť samozrejmosť. Ak sa k tomuto trendu pridá aj LG, určite poteší nejedného záujemcu.