Úvod Aplikácie Nova Launcher oslavuje 5. výročie veľkou aktualizáciou. Prináša funkcie z Pixel smartfónov

Nova Launcher oslavuje 5. výročie veľkou aktualizáciou. Prináša funkcie z Pixel smartfónov

0

Nova Launcher patrí medzi najlepšie alternatívne používateľské prostredia, aké môžeme v obchode Google Play nájsť. V týchto dňoch oslavuje päť rokov existencie. 

Aplikácia práve v tomto období prechádza aktualizáciou, ktorá ju povýši na verziu 5.0. Aktualizácia so sebou prináša zaujímavé nové možnosti. V Nova Launcher aplikácii môžete po novom používať funkcie, ktoré boli až doteraz výsadou Pixel spúšťača v rovnomenných smartfónoch Googlu.

Vývojári ich skvele napodobnili, pričom sú veľmi funkčné a použiteľné. Zásobník s aplikáciami po novom otvoríte len potiahnutím prsta po displeji smerom hore, zo spodnej lišty s aplikáciami.

Vyhľadávací panel sa prezliekol do vzhľadu používaného v Pixel smartfónoch. Pribudli záložky s novými, často používanými alebo nedávno aktualizovanými aplikáciami. Novinkou je tiež časovač uzamknutia obrazovky alebo nové gestá pre ovládanie (dvojité poklepanie po displeji a pod.).

Nova Launcher
Nova Launcher

Noviniek je okrem týchto kľúčových viac. Niektoré z nich musíte aktivovať priamo v nastaveniach aplikácie. Niektorým sa môžu zdať tieto možnosti povedomé. Vývojári ich totižto testovali v rámci otvorenej beta verzie aplikácie, ktorú mnohí určite používajú.

Každopádne, ak Nova Launcher nepoznáte a omrzelo vás vaše momentálne používané prostredie, určite zamierte do obchodu Google Play a Nova Launcher vyskúšajte. Odkaz už vidíte nižšie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher“]