galaxy note 7
Galaxy Note 7

Máte vo svojom vlastníctve Galaxy Note 7? Možno by ste sa po takmer dvoch mesiacoch mali prinútiť vrátiť ho. Samsung vás totiž aktualizáciou môže veľmi rýchlo donútiť, že to spravíte tak či tak.

Len včera sme informovali o tom, že nová aktualizácia zablokuje všetky siete, ako napríklad mobilný signál, Wi-Fi či Bluetooth. Najnovšie informácie však naznačujú, že Samsung to myslí oveľa vážnejšie.

Podľa obrázku s textom, ktorý anonymný zdroj zaslal serveru The Verge mal Samsung upozorniť majiteľov Galaxy Note 7, že na ich zariadenie doletí aktualizácia, ktorá telefón „odnaučí“ nabíjať sa. To znamená, že aj keď ho pripojíte k nabíjaciemu káblu, telefón sa nezačne nabíjať. Aktualizácia sa má začať šíriť už 15. decembra.

Samsung sa k danej aktualizácii odmietol vyjadriť, to však neznamená, že sa tak nestane. Pre Samsung ide stále o veľký problém, hlavne čo sa PR týka. Koniec koncov, byť neustále upozorňovaný letuškami, že na palube môžu byť mini bomby v podobe Galaxy Note 7 nie je pre spoločnosť ideálne promo.

Máte doma Galaxy Note 7? Ak áno, vrátite ho?