Úvod Sociálne siete Instagram Instagram prešiel aktualizáciou. Dostal ďalšiu novú funkciu

Instagram prešiel aktualizáciou. Dostal ďalšiu novú funkciu

0

Foto sociálna sieť Instagram je v poslednom období aktualizovaná často. Vývojári neustále pridávajú nové funkcie alebo vylepšujú tie staré. 

Medzi poslednými veľkými novinkami bola implementácia funkcie pre vysielanie živého videa. Túto možnosť ale môžu momentálne používať len „Instagrameri“ žijúci v USA.

Vysielanie live videa patrí sekcii príbehov, ktorú si Instagram požičal od Snapchatu podobne, ako napríklad správy, ktoré sa po čase automaticky sami odstránia.

Aktuálnou novinkou je funkcia ukladania, ktorá funguje ako akési súkromné záložky. Pod každou fotografiou nájdete symbol, ktorým fotografiu uložíte do vlastnej súkromnej sekcie vo vašom profile. Instagramu ide o to, aby ste si mohli videá a fotografie prezrieť neskôr.

Pri videách sa to dá chápať, keďže nie vždy je čas alebo možnosť si ich pozrieť celé. Na jednu fotografiu sa málokedy pozeráme dlhší čas. Novinka sa skôr hodí na ukladanie obľúbených a výnimočných fotografií, na ktoré natrafíte na vašej nástenke.

Časom môžete mať vytvorený pekný album toho najlepšieho, čo sa na vašej nástenke objavilo. Samozrejme podľa vašich preferencií. Možnosť ukladania obsahu na neskoršie prezeranie nájdeme aj na Facebooku. Tam má ale väčšie využitie, keďže zdieľaný obsah netvoria len fotografie a videá.

Aktualizácia aplikácie Instagram je už dostupná aj v našich končinách.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android“]