Úvod Výrobcovia Huawei Bude takto vyzerať Huawei P10? Krásny bezrámikový displej, ďalší displej na boku

Bude takto vyzerať Huawei P10? Krásny bezrámikový displej, ďalší displej na boku

0

Z Huawei P9 od čoraz populárnejšieho čínskeho výrobcu sa stal obrovský hit. Budúci rok teda budú musieť predstaviť niečo, čím prekonajú nielen sami seba, ale aj konkurenciu.

Huawei sa tento rok rozhodol venovať technológii duálneho fotoaparátu. Spolu s Leicou pripravili jeden z najzaujímavejších telefónov, ktorý si obľúbili milióny ľudí. Ako ale bude vyzerať Huawei P10? Do jeho uvedenia na trh nám ostávajú približne 4 mesiace (P9 prišiel na trh v apríli 2016), tak sa zatiaľ môžeme pozrieť na to, ako by mohol vyzerať.

Nové rendery sa objavili na čínskej sociálnej sieti Weibo, ktorá je zdrojom mnohých, sčasti aj potvrdených informácií. Rendery chystaného Huawei P10 prezrádzajú, že podobne ako Xiaomi Mi MIX či Honor Magic, ponúkne bezrámikový displej. Zariadenie je podľa nákresov podstatne hrubšie než aktuálny model P9, ktorého konštrukcia je hrubá len 7 mm. Nechýba ani duálny fotoaparát s označením Leica a snímač odtlačkov prstov.

Asi najzaujímavejším prvkom renderu Huawei P10 je jeho sekundárny displej umiestnený na boku zobrazujúci základné informácie ako čas, stav batérie či silu mobilného, resp. Wi-Fi signálu.

Opäť však musíme zdôrazniť, že rendery pochádzajú zo sociálnej siete Weibo a nie od výrobcu. Dôveryhodnosť zdroja teda nie je jasná. Viac informácií sa dozvieme už čoskoro.