Približne dva či tri mesiace pred oficiálnym predstavením zariadenia, hlavne tak zaujímavého a dôležitého, akým je Galaxy S8 sa internetom rozprúdia inak kľudné vody uniknutých informácií.

O chystanej novinke od Samsungu toho vieme veľa a väčšina z toho vyzerá naozaj fantasticky. Z dostupných zdrojov vieme, že snímač odtlačkov prstov už nebude v tlačidle „Domov,“ ktoré sa z telefónu úplne vytratí. Namiesto toho bude spolu so snímačom integrované priamo do displeja.

Čaká nás samozrejme aj vylepšenie v oblasti fotoaparátov a samozrejme aj v oddelení displeja. Samsung má využiť všetky svoje vedomosti a zúročiť ich práve v druhej menovanej vlastnosti. Galaxy S8 totiž ponúkne displej, ktorý prekryje podstatne väčšiu časť prednej strany zariadenia. Aj za pomoci týchto informácií sa umelcovi Veniaminovi Geskinovi podarilo pripraviť render približnej podoby Galaxy S8.

Samozrejme, koncepty sa len málokedy zhodujú s reálnou podobou skutočného zariadenia. Čo však Geskin spravil výborne je kombinácia aktuálneho dizajnu Galaxy S7 či S7 edge s uniknutými informáciami. Vďaka tomu sa nám pred očami ocitlo zariadenie, ktoré sa veľmi ľahko môže pretaviť do skutočného smartfónu, ktorý si budeme môcť kúpiť.

Okrem vylepšeného fotoaparátu, displeja, procesoru a ďalších komponentov je však dosť možné, že Samsung z Galaxy S8 odoberie aj jednu dôležitú schopnosť. Tou schopnosťou je samozrejme poňatie 3,5mm jacku pre slúchadlá.

Tak či tak zatiaľ novinka od juhokórejského giganta vyzerá viac než lákavo. Čo na tento dizajn hovoríte vy? Dali by ste si povedať? My teda určite áno!