Úvod LeEco LeEco Le Max 2 Sú čínske telefóny naozaj tak dobré? Toto ponúka jeden z tých najlepších!

Sú čínske telefóny naozaj tak dobré? Toto ponúka jeden z tých najlepších!

9

Vianoce sa blížia naozaj rýchlejšie, ako sa mnohým z nás zdá alebo ako by si mnohí z nás želali. Predvianočných akciových ponúk neustále pribúda a s nimi priamo úmerne aj plné obchody, nákupný ošiaľ a dlhé rady pri pokladniach.

Prečítajte si: Recenzia LeEco Le Max 2

Predajcovia vo svojom portfóliu skrývajú naozaj obrovské množstvo výrobkov rôznych kategórií. Od vianočných a technologických doplnkov, cez tech-hračky až po tablety a smartfóny. Ak si želáte prezrieť kompletnú ponuku, navštívte stránku predajcu Everbuying.net.

>>> Zobraziť kompletnú vianočnú ponuku <<<

V kategórii smartfónov však ostaneme a pripomenieme si, čo ponúka naozaj vynikajúci kúsok z dielne LeEco, konkrétne fešák s názvom Le Max 2. Ten je momentálne takisto zaradený do akciovej ponuky s bonusom v podobe zľavového kupónu.

LeEco Le Max 2 na prvý pohľad upúta väčšou, 5,7-palcovou uhlopriečkou displeja s obrovským QHD rozlíšením 2560 x 1440 (515 ppi). Krásny displej, na ktorý je radosť sa pozerať, je osadený do poctivej kovovej konštrukcie, vďaka ktorej budete mať pri držaní zariadenia v ruke pocit, že nejde o žiadne krehké pierko. V paneli pod displejom sa nachádzajú 3 dotykové tlačidlá, ktoré sú pri vypnutom displeji doslova neviditeľné. Rozsvietia sa až vtedy, keď ich budete potrebovať a pôsobia naozaj elegantne.

Do vonkajšieho vybavenia takisto patrí aj dvojica fotoaparátov. Primárny fotoaparát disponuje rozlíšením 21 Mpx a clonou f/2.0, ktorá, aj keby ste to možno netipovali, sa postará o výborné zábery aj za zhoršených svetelných podmienok. Plusom je aj schopnosť natáčania videí v 4K rozlíšení. Predný fotoaparát dostal do vienka rozlíšenie 8 Mpx a clonu f/2.2. Na vonkajšej konštrukcii nájdete aj snímač odtlačkov prsta, ktorý je umiestnený na zadnej strane hneď pod šošovkou fotoaparátu.

Pohon LeEco Le Max 2 má pod palcom procesor Snapdragon 820 so štyrmi jadrami taktovanými na 2,15 GHz, ktorý pracuje za asistencie 4 GB pamäti RAM. Svoje čestné miesto tu má aj grafický čip Adreno 53032 GB pamäť pre užívateľa, ktorá sa však nedá ďalej rozšíriť. Nič by však nefungovalo bez 3100 mAh batérie. Tú nabijete prostredníctvom už tradičného USB-C, do ktorého si budete zapájať aj sluchádlá, keďže Le Max 2 nedisponuje prítomnosťou 3,5 mm jacku.

LeEco Max 2

Tešiť sa však môžete z plnej podpory LTE pásiem používanými našimi operátormi, prítomnosti OS Android 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou eUI 5.6, podpory Dual SIM a naozaj skvelého celkového prevedenia.

Mínusový bod pripisujeme dostupnosti vo farebnom prevedení Rose Gold, čím sa stáva technologickým spoločníkom skôr pre nežnejšie pohlavie. Svet sa však nezrúti, dostupné sú samozrejme aj rôzny kryty od výmyslu sveta.

Ak vás elegantný a výkonný LeEco Le Max 2 zaujal, zamierte na stránku predajcu Everbuying.net, kde môže byť váš za cenu 227,33 EUR. Keďže sme vám však vyššie sľúbili zľavový kupón, jeho konečná cena bude predstavovať 205,56 EUR. Stačí do kolónky v nákupnom košíku zadať kód EBLemax.

>>> Pre kompletné špecifikácie navštívte tento odkaz <<<