Úvod Hry Populárna strategická hra inšpirovaná studenou vojnou už v obchode Google Play

Populárna strategická hra inšpirovaná studenou vojnou už v obchode Google Play

0

Twilight Struggle je strategická hra, ktorá našla inšpiráciu v studenej vojne. Tá prebiehala medzi ZSSR a USA. V apríli tohto roka si odbila premiéru na platforme Steam.

Po Steame poputovala aj do obchodu Google Play, kde ju môžeme nájsť s nie príliš sympatickou cenou. Ide však o žánrovku, ktorú si zarytí fanúšikovia určite nenechajú ujsť. Hra má aj svoju analógovú stolovú podobu ako napr. Monopoly a podobne.

Hra je určená pre dvoch hráčov. Tí sa budú snažiť získať plnú kontrolu nad jednou zo znepriatelených krajín a dosiahnuť tak svetovú dominanciu. Hra nie je o totálnej vojne zabezpečenej masívnou armádou. Víťazstvo dosiahnete ľstivými praktikami a dobre premyslenými strategickými ťahmi.

Hra sa dotýka reálnych historických udalostí. V hre budete pracovať s kartami, ktoré vám napríklad môžu pomôcť ovplyvniť spojencov v kľúčových situáciach. Spomenúť môžeme kubánsku raketovú krízu alebo vojnu vo Vietname.

studena vojna

Twilight Struggle disponuje aj režimom pre jedného hráča, v ktorom budete bojovať proti softvérovému súperovi. Hra pre viac hráčov je ale pochopiteľne oveľa viac zábavnejšia. Pokiaľ máte bokom 5,49 eur a hra je z vášho súdka, odkaz do obchodu Google Play už vidíte nižšie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdekgames.twilightstruggle“]