VIDEORECENZIA: Vernee Apollo Lite je 10-jadrové monštrum, ktoré si môže dovoliť takmer každý

8

Vernee je relatívne mladý čínsky výrobca, ktorý sa ľudí po celom svete snaží presvedčiť, že vysoký výkon, kvalitná konštrukcia či aktuálna verzia Androidu nemusia stáť veľa. Jedným z jeho najpopulárnejších počinov je model Apollo Lite.

Veľa úspechu zožal hlavne vďaka pomeru výbavy k cene. Tá sa už dávnejšie ustálila na hranici 200 EUR, v rôznych akciách má dokonca bližšie k 150 eurám. Stojí však za to?

O spoluprácu sme podporili obchod GearBest.com, ktorý nám jeden testovací kus zaslal. Okamžite po otvorení krabičky sme však ostali veľmi milo prekvapení. Kovová konštrukcia, krásny displej, žiadne vŕzganie, ani nedoliehavé časti. Apollo Lite je poskladaný ako tank, a presne tak sa nám to páči.

Vo výbave tohto stále nového, na Android 6.0 Marshmallow bežiaceho smartfónu nájdeme 5,5-palcový Full HD displej prekrytý 2.5D krycím sklom, desaťjadrový procesor Helio X20, 4 GB operačnej pamäte RAM32 GB úložisko.

Okrem vyváženého výkonu ma osobne prekvapila aj optimalizácia softvéru, vďaka ktorej telefón priam lieta. Či už surfujete, pozeráte videá na YouTube alebo hráte hry, Apollo lite nevykazuje známky spomalenia. Viac už ale vo videorecenzii.

>>> Skontrolovať cenu Vernee Apollo Lite <<<

Osvetlenie zabezpečil

philipshue

PREHĽAD RECENZIE
Dizajn
8
Displej
7
Foto/video
7
Výdrž batérie
8
Softvér
7.5
Konštrukcia
9
Výkon
8