RECENZIA: Je toto skutočný zabijak vlajkových lodí, ktorého by ste si mali kúpiť?

10

Vianoce sa blížia a s nimi aj záujem o darčeky, ktorých chceme obdarovať svojich najbližších. Čoraz viac a viac ľudí namiesto ponožiek siahne po technologickej hračke, ktorá poteší nielen chlapcov, ale aj dievčatá. Príkladom takéhoto darčeku je nepochybne smartfón. Používame ich takmer všetci, vďaka čomu je akýmsi pomyselným stredom našej digitálnej prítomnosti.

Aký model si však vybrať aby ste nezaplatili veľa a pritom nestratili tie najdôležitejšie a najzaujímavejšie funkcie? Práve takéto požiadavky by mal splniť tzv. „zabijak vlajkových lodí,“ a teda zariadenie, ktoré za podstatne nižšiu sumu prinesie drvivú väčšinu výbavy, ktorú nájdeme na tých najprémiovejších a najdrahších zariadeniach.

asus-specifikacie-fw

Do rúk sa nám dostal nový Asus ZenFone 3, teda model, ktorý o sebe na prvé vypočutie veľa nepovie. Pravda je však taká, že Asus už Android smartfóny vyrába poriadne dlho. To najlepšie, k čomu viedli roky výskumu a skúšania ponúka v peknom, približne 350 eurovom balíčku.

Viac už ale v našej videorecenzii, ktorú si môžete pustiť vyššie.

Čo hovoríte na nový ZenFone 3? Páči sa vám ako vyzerá/funguje alebo čo celkovo ponúka? Nezabudnite sa o váš názor podeliť v diskusii nižšie, pomôžete tak ostatným, ktorí sa zamýšľajú nad podobnými otázkami.

PREHĽAD RECENZIE
Dizajn
8
Displej
7
Foto/video
7
Výdrž batérie
9
Softvér
6
Konštrukcia
8
Výkon
8