Úvod OnePlus OnePlus 3T Aké rýchle je DASH Charge nabíjanie nového OnePlus 3T? Pozrite si porovnávacie...

Aké rýchle je DASH Charge nabíjanie nového OnePlus 3T? Pozrite si porovnávacie VIDEO

3

Deň používania po polhodine nabíjania. Aj s touto vlastnosťou bol prezentovaný inovovaný model smartfónu OnePlus 3T, ktorý bol predstavený len nedávno.

Technológiu rýchleho nabíjania si výrobca OnePlus pomenoval DASH Charge. Nabíjanie samozrejme prebieha pomocou USB typ C konektora a energiu tlačí do 3400 mAh batérie.

Rýchlosť je ale relevantný pojem, preto sa nám toto nabíjanie rozhodla spoločnosť OnePlus predviesť na videu. Do nabíjacieho súboja sa s OnePlus 3T postavil smartfón Google Pixel XL. Ten predstavuje spojenie toho najlepšieho zo súčasných hardvérových a softvérových možností.

oneplus_3t

Obe zariadenia sa začali nabíjať pri 1 % kapacite a s aktivovaným letovým režimom. Po 30-tich minútach nabíjania výsledná kapacita nie je príliš rozdielna. OnePlus 3T – 56 %, Google Pixel XL – 49 %. Výraznejší náskok nastane až v druhej polhodine. Práve pri začiatku nabíjania sú všetky technológie rýchleho dopĺňania energie veľmi promptné. Po nabití na viac ako polovicu kapacity už ale technológie citeľne spomaľujú.

Zdá sa, že vo OnePlus vyriešili, aspoň čiastočne, aj tento problém. Pozrite si video, v ktorom uvidíte náskok smartfónu OnePlus 3T.