Úvod Smartphony Predstavenie Vernee Apollo: Čínske zviera s Quad HD displejom, 4GB RAM a podporou...

Vernee Apollo: Čínske zviera s Quad HD displejom, 4GB RAM a podporou pre VR!

0

Obľúbený Vernee Apollo Lite dostal väčšieho súrodenca. Ide zatiaľ o najlepšie vybavený smartfón výrobcu, ktorý zvládne aj virtuálnu realitu.

V podstate ide o vôbec prvé zariadenie s čipsetom MediaTek, ktoré podporuje virtuálnu realitu. Doteraz sme sa pre VR zážitok museli najčastejšie prikláňať k smartfónom s čipsetmi od Qualcommu alebo napríklad k Samsung zariadeniam.

Vernee Apollo dostal do výbavy 5,5-palcový displej s 2K rozlíšením (2560 x 1440 pixelov). Poháňať ho bude procesorová sada Helio X25 s taktom 2,5 GHz. Výrobca MediaTek zostal verný architektúre desiatich jadier. Grafické operácie bude mať na starosti GPU jednotka Mali T880.

Operačná pamäť RAM má obvyklú kapacitu 4 GB a miesto pre dáta zabezpečí 64 GB interná pamäť. Aj v tomto prípade ju budete môcť rozšíriť o ďalších 128 GB v rámci microSD karty. Na zadnej strane nájdeme až 21 Mpx snímač japonského Sony (IMX 230) a našincov určite poteší podpora pre 800 MHz LTE pásmo. Asi už nikoho neprekvapí jednoliata kovová konštrukcia smartfónu.

vernee_apollo

Tak ako všetky novinky tohto, ale aj iných čínskych výrobcov, Vernee Apollo je zatiaľ k dispozícii formou predpredaja. Po prepočte získame cenu, ktorá ľahko prevyšuje 270 eur.

Ešte nižšia cena?

Cenu je možné ešte znížiť. Spoločnosť Vernee s trhovým štartom modelu Apollo spustila dve akcie. Ak na ich stránke necháte v okne pre rezervácie svoju e-mailovú adresu, obdržať môžete 50 dolárový zľavový kupón. Každý deň ich výrobca rozdá 50. Použiť ho je možné na nákup iba jedného smartfónu v neakciovej cene a jeho platnosť vyprší 5. decembra 2016.

vernee_apollo

Vernee okrem toho každý deň vyžrebuje piatich ľudí, ktorí získajú celkom vkusný drevený stojan na smartfón. Podmienkou je lajknutie oficiálnej Facebook stránky Vernee, označenie troch priateľov a komentáru s uvedením vlastností, ktorá sa vám na Vernee smartfónoch páči najviac. Stojany bude výrobca rozdávať do 7. decembra 2016.

Zľavový kupón aj stojan nájdete na stránke kampane na https://goo.gl/PgcWbQ alebo môžete zamieriť priamo na predpredaj, ktorý nájdete na adrese https://goo.gl/ppAkNg.