Úvod UMi UMi Diamond VIDEO: UMi Diamond je krásne optimalizovaný. Pozrite sa, ako všetko zvláda bez...

VIDEO: UMi Diamond je krásne optimalizovaný. Pozrite sa, ako všetko zvláda bez záseku

1

O UMi Diamond sme napísali už niekoľko článkov, v ktorých sme vám priblížili jeho krásny dizajn, odolnosť či kapacitu batérie.

Dnes sa chce čínska spoločnosť podeliť o to, ako UMi Diamond optimalizovali na softvérovej úrovni. Výkon a kvalitná optimalizácia je nutnou súčasťou každého smartfónu, pri modeloch, ktoré stoja pod 100 EUR je to ešte oveľa dôležitejšie. Pozrite sa, ako to zvládla novinka od UMi.

Optimalizovaný pre bežné používanie

V dnešnom videu, ktoré pochádza priamo od UMi si môžete pozrieť, ako to telefón zvládol pri bežných operáciách, ako napríklad otváranie aplikácií a ich udržaní v pamäti pre neskoršiu otvorenie.

Graficky intenzívne hry bez jediného záseku telefón zvláda vďaka implementácii čipu MT6753 s jadrami o takte 1.5 GHz. Čip je veľmi dôležitý aj pri spracovaní fotografií. UMi Diamond zvláda aj niekoľko po sebe rýchlo odfotených snímok, a to všetko bez jediného záseku.

Telefón je perfektným spojením dostatočne výkonných špecifikácií a optimalizácie softvéru, ktoré vám umožní využiť ho naplno.

Relatívne kompaktný

Relatívne kompaktný UMi Diamond ponúka 5,0-palcový HD displej prekrytý 2.5D krycím sklom s technológiou Dual T2X-1. Vďaka nej zvládne občasný pád na zem, zároveň odolá škrabančekom, ktoré by klasické krycie sklo nezvládlo.

umi-diamond-1

Čo sa zvyšku špecifikácií týka, zariadenie ponúka 16 GB úložisko, ktoré môžete pomocou microSD karty rozšíriť o ďalších 128 GB. Na zadnej strane sa nachádza 8 Mpx (sw na 13 Mpx) a na prednej zas 2 Mpx senzor. Zariadenie, ktoré poháňa Android 6.0 Marshmallow pri živote drží 2 650 mAh batéria.

Cena? Ani 100 EUR

Telefón je dostupný v bielom, čiernom a zlatom prevedení za veľmi príjemných 99 dolárov, čo je po prepočte 90 EUR priamo z GearBestu.

Viac o UMi Diamond: http://www.umidigi.com/page-umi_diamond_activity.html