Úvod Tlačová správa Tesco mobile na Slovensku rastie. Svoje inovatívne služby bude svojim zákazníkom prinášať...

Tesco mobile na Slovensku rastie. Svoje inovatívne služby bude svojim zákazníkom prinášať aj naďalej

0

Tesco a O2 Slovakia sa dohodli na pokračovaní spolupráce v spoločnom  produkte Tesco Mobile Slovakia. Obe spoločnosti tak potvrdili dlhodobý cieľ rásť v regióne aj naďalej a prinášať zákazníkom inovatívne služby, hodnotu a možnosť výberu.

Tesco a O2 Slovensko oznámili predĺženie spoločnej zmluvy o prevádzkovaní Tesco Mobile Slovensko. Sieť, ktorá má takmer štvrť milióna zákazníkov, je aktuálne najviac odporúčaným pay as you go mobilným operátorom v krajine. Operátor nedávno spustil aj super rýchly 4G internet s cieľom poskytnúť zákazníkom ešte lepšie služby bez dodatočných poplatkov.

James McQuillan, generálny riaditeľ spoločnosti Tesco Mobile Slovensko, poznamenal: „Ide o vážne potvrdenie záujmu oboch spoločností O2 Slovakia a Tesco o tento trh. Počas ostatných siedmich rokov slovenskí zákazníci čoraz viac vnímali Tesco mobile ako silného a dôveryhodného operátora. Predĺženie zmluvy nám umožní ďalej rozvíjať služby pre nových aj existujúcich zákazníkov. Ponukou inovatívnych a výhodných taríf spolu s  neustálym zameraním na kvalitu služieb sme schopní poskytnúť zákazníkom plnohodnotnú alternatívu k zavedeným operátorom. Od našich obchodných partnerov dostávame obrovskú podporu – kombináciu prvotriednej siete O2 s technológiou 4G a odborných znalostí Tesca v maloobchode a distribúcii.“