Úvod Aplikácie Skvelý správca hesiel LastPass s novinkou. Bezplatný prístup k heslám na neobmedzenom...

Skvelý správca hesiel LastPass s novinkou. Bezplatný prístup k heslám na neobmedzenom počte zariadení

1

Každý z nás na svojom mobilnom zariadení používa nespočetné množstvo služieb a aplikácií, do ktorých sa musíme prihlasovať pomocou hesla, resp. PIN kódu.

Ak vám nie je digitálna bezpečnosť ľahostajná, používate rôzne heslá a nie jedno pre všetky služby. Pamätať si všetky a pracovať s nimi nie je ľahká úloha.

Pre tieto prípady sú tu nástroje a aplikácie, ktoré fungujú ako správcovia všetkých vašich hesiel. Medzi popredné aplikácie určite patrí LastPass. Tento nástroj sa na trhu objavil v auguste roku 2008. Za svoju históriu pôsobenia sa stal veľmi uznávaným a vysoko používaným bezpečnostným nástrojom. V roku 2015 LastPass prevzala spoločnosť LogMeln.

Tak, ako mnohé iné podobné aplikácie, aj LastPass ste mohli používať v bezplatnom režime, alebo ste si mohli platiť za prémiovú funkcionalitu. V koncepte nastala pozitívna zmena. Odteraz môžete LastPass používať pre prístup k svojim heslám na neobmedzenom počte zariadení. Táto funkcia synchronizácie naprieč rôznymi zariadeniami bola pôvodne platená. Silná digitálna bezpečnosť by mala byť štandardom a takýmto spôsobom bude používanie všetkých hesiel na každom zariadení oveľa jednoduchšie.

Balíček LastPass Premium zostáva zachovaný aj naďalej. Obsahuje prioritnú zákaznícku podporu, zdieľanie hesiel pre päť členov rodiny, dvojstupňové overovanie alebo 1 GB šifrovaný priestor pre rôzne súbory.

Predstavitelia aplikácie o vítanej novinke informovali na svojom oficiálnom blogu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lastpass.lpandroid“]