S novým pracovným týždňom začína aj nová éra zliav na čínskych e-shopoch. Naši kamaráti z Everbuying.net nás informovali o aktuálnej zľave na atraktívny smartfón.

Výrobca Bluboo, ktorý v našich končinách nepatrí práve medzi najznámejšie, vo svojom portfóliu už niekoľko zariadení má. Jedným z nich je aj Bluboo Edge. Čo ponúka?

Kompletná špecifikácia Bluboo Edge

bluboo_edge1

Konštrukciu, ktorá spredu tak trošičku pripomína Samsung (čo bol asi účel), tvorí z väčšej miery nanoplast, no po obvode ju chráni poctivý kovový rám. Značnú časť konštrukcie tvorí displej (SHARP) s uhlopriečkou 5,5 palca s rozlíšením 1280 x 720 (HD), ktorý je po bokoch zaoblený a chránený vrstvou Gorilla Glass 4. S dotykovou obrazovkou môžete navyše manipulovať aj s mokrými rukami či s nasadenými rukavicami.

bluboo-edge-3

Na vonkajšej konštrukcii nájdeme okrem snímača odtlačkov prstov, ktorý je integrovaný v hardvérovom tlačidle pod displejom, a samozrejme aj dvojicu fotoaparátov. Primárny fotoaparát (SONY) ponúka rozlíšenie 8 Mpx (SW 13 Mpx) s bleskom a automatickým zaostrovaním. Predný fotoaparát zas 5 Mpx (SW 8Mpx) rozlíšenie.

TIP: Je toto najlepší Xiaomi smartfón pod €100?

Čipset tvorí procesor MTK6737 so štyrmi jadrami o takte 1,3 GHz, ktorému asistuje 2 GB pamäť RAM. O grafickú stránku sa stará čip Mali-T720 a čo sa týka priestoru pre užívateľa, tomu bolo vyčlenených 16 GB pamäti, no s možnosťou rozšírenia o microSD kartu až do 256 GB. Distribútorom energie sa stala 2600 mAh batéria.

Do výbavy Bluboo Edge patrí aj OS Android 6.0 Marshmallow, podpora Dual micro SIM, senzor srdcového tepupodpora všetkých LTE sietí potrebných pre bezproblémové surfovanie v 4G sieti našich operátorov.

Bluboo Edge je momentálne dostupný na stránke e-shopu Everbuying.net za príjemnú cenu 116,99 EUR.

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu Bluboo edge <<<