Úvod Aplikácie Skype s novinkou. Telefonovanie aj videohovory bez potreby registrácie alebo prihlásenia

Skype s novinkou. Telefonovanie aj videohovory bez potreby registrácie alebo prihlásenia

2

Populárna komunikačná platforma Skype prichádza s vítanou novinkou. Telefonovanie prostredníctvom hlasu alebo videa môže uskutočniť skutočne každý.

Nemusíte sťahovať desktopovú ani mobilnú aplikáciu, nemusíte sa prihlásiť do svojho účtu alebo si ho vlastne nemusíte ani registrovať. Stačí, ak prejdete na adresu skype.com a zvolíte „začať konverzáciu“.

Princíp je ukrytý v prispôsobenom webovom rozhraní a špeciálnom vygenerovanom odkaze, resp. adrese. Pred začatím konverzácie si zvolíte meno, pod ktorým budete v konverzácii vystupovať. Následne vám rozhranie Skype-u vytvorí internetový odkaz, ktorý odošlete tej osobe, s ktorou chcete komunikovať. K dispozícii je aj možnosť pozvania prostredníctvom e-mailovej adresy.

Je pritom jedno, či chcete konverzovať hlasom, videom, v skupine alebo len zdieľať určité súbory. Nová funkcionalita je veľmi rýchla a intuitívna. Komunikáciu môžete začať behom niekoľkých sekúnd prakticky s kýmkoľvek.

Menším, aj keď logickým kameňom úrazu následná dostupnosť konverzácie. Tá sa po 24 hodinách automaticky odstráni. Raz vidieť je lepšie ako stokrát počuť čítať. Celý proces zahájenia konverzácie bez registrácie alebo prihlásenia si môžete pozrieť na prezentačnom videu nižšie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.raider“]