Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 edge Samsung v Európe začal s testovaním Android 7.0 Nougat beta pre Galaxy...

Samsung v Európe začal s testovaním Android 7.0 Nougat beta pre Galaxy S7 edge!

0
Samsung Galaxy S7 edge

Samsung sa ešte minulý rok rozhodol, že pôjde po šľapajach ďalších výrobcov a taktiež svojim zákazníkom umožní otestovať chystanú aktualizáciu o niečo skôr.

Aj pre vedeli majitelia Galaxy S6 a S6 edge otestovať Android 6.0 Marshmallow ešte pred tým, ako bol oficiálne dostupný. Teraz sa juhokórejský gigant rozhodol, že spustí beta test Android 7.0 Nougat pre Galaxy S7 edge a pravdepodobne aj pre klasický Galaxy S7. Stalo sa tak v Británii.

Po problémoch s Galaxy Note 7 sa Samsung s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodol poponáhľať s aktualizovaním softvéru na ich aktuálnych vlajkových lodiach. Ak sa nachádzate v Británii a chceli by ste vyskúšať Android 7.0 Beta, budete si musieť priamo z obchodu Galaxy Apps stiahnuť aplikáciu Galaxy Beta Program. Registrácia do testovacieho programu zatiaľ nefunguje, očakáva sa ale, že sa to zmení hneď, ako Samsung oficiálne oznámi svoje plány.

s7-edge-nougat-beta

Tí z vás, ktorí v Galaxy Apps aplikáciu nevidia si ju môžu stiahnuť priamo z tohto alebo tohto odkazu. Pamätajte však na to, že aj napriek tomu, že požiadate o registráciu to hneď neznamená, že vás Samsung vyberie. Dajte nám ale určite vedieť, ak sa tak stane.