Úvod Výrobcovia OnePlus Výrobca OnePlus spustil vo svojom online obchode výpredaj. Na smartfóny ale zabudnite

Výrobca OnePlus spustil vo svojom online obchode výpredaj. Na smartfóny ale zabudnite

0

Čínska spoločnosť OnePlus si zaslúži uznanie za to, že vyprodukovala skutočne kvalitné smartfóny so spravodlivo nastavenou cenou. Navyše sú dostupné aj v Európe. 

Dostupnosť je k dispozícii v rámci ich oficiálneho internetového obchodu oneplus.net, prostredníctvom ktorého si je možné objednať smartfóny alebo príslušenstvo bezproblémovo aj k nám na Slovensko.

Čerstvá informácia o spustení 24-hodinového výpredaja na webe OnePlus určite potešila mnohých záujemcov o nový smartfón. Tých však musíme sklamať. OnePlus ponúka na svojom webe produkty z radu OnePlus Gear.

Pri tomto názve nás ako prvé napadli inteligentné hodinky (vďaka Samsung), samotný tovar je ale úplne iného zamerania. Ide o produkty určené pre životný štýl. Na mysli máme cestovný batoh, kompaktnejšiu tašku cez plece alebo dokonca tričká OnePlus.

oneplus

Treba uznať, že hlavne cestovný batoh a taška cez plece, do ktorej sa pohodlne zmestí napríklad ultrabook, vyzerajú skutočne dobre. Logo OnePlus je navyše decentné a nemá 30 x 30 centimetrov, ako by mnohí očakávali. Ak sa však pozrieme na ich ceny, asi aj na webe zostanú.

Za ruksak vysolíte 50 eur, za kompaktnejšiu tašku cez plece rovnako 50 eur a ak by ste si ju chceli zadovážiť v koži, pripravte si 99 eur. Tričko? 20 eur. Pri pokuse kúpiť si OnePlus batoh nás čakalo nemilé prekvapenie v prípade poštovného. Štandardné doručenie by stálo necelých 15 eur a prioritné až temer 26 eur. Nákup by sa teda citeľne predražil.

oneplus

Ak by ste sa náhodou predsa len chceli presvedčiť o danom „výpredaji“, navštívte oficiálny e-shop OnePlus, zvoľte kategóriu Gear alebo rovno prejdite na túto adresu.