Úvod Tlačová správa Nechajte sa vtiahnuť do hry! Noví majitelia UHD televízorov Samsung môžu súťažiť...

Nechajte sa vtiahnuť do hry! Noví majitelia UHD televízorov Samsung môžu súťažiť o Xbox One S

Samsung spúšťa unikátnu predvianočnú súťaž o 100 ks prestížnych herných konzol.

0

Zákazníci, ktorí si zakúpia UHD televízor Samsung z radu KU64/65/66 a svoj nákup zaregistrujú na www.samsung-bonus.eu, sa môžu zúčastniť tipovacej súťaže. Tí s najlepšími tipmi získajú hernú konzolu Xbox One S a hru Forza Horizon 3. Súťaž bude vyhodnocovaná každý týždeň.

Spojenie UHD televízorov Samsung a hernej konzoly Xbox One S ponúka dokonalý herný zážitok v tých najjasnejších farbách. „Špičkové UHD televízory Samsung prinášajú ostrý obraz v 4K rozlíšení a pre naozaj dokonalý zážitok navyše podporu vysokého dynamického rozsahu jasu HDR. Ak si chcete tieto funkcie vychutnať naplno, vyberte spojenie s novou hernou konzolou Xbox One S od spoločnosti Microsoft. Tá ako jediná na trhu ponúka natívne rozlíšenie 4K a technológiu HDR pre lepšie vykreslenie detailov v extrémne tmavých alebo naopak svetlých scénach. To si hráči vychutnajú nielen vo vybraných hrách, ako je napr. Forza Horizon 3,“ uviedol Miroslav Záhorec, produktový manažér AV techniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Špičkový obraz vďaka najpokročilejšej technológii

UHD televízory Samsung dokážu vďaka technológii HDR rozoznať detaily skryté v najsvetlejších aj najtmavších častiach obrazu televízora. Technológia Auto Depth Enhancer aplikuje rôzne úrovne kontrastu na odlišné časti obrazu. Výsledkom je mimoriadna hĺbka zobrazenej scény. K dispozícii sú UHD TV v klasickom i zakrivenom variante, ktorý vás vtiahne priamo do stredu diania. S operačným systémom Tizen nájdete všetko na jednom mieste, prináša rýchlejší štart a priamy prístup k televíznym programom i všetkým aplikáciám.

Kompaktná konzola s 500 GB interným diskom

Xbox One S nie je len klasickou hernou konzolou, podporuje tiež 4K video z Blu-ray diskov či streamovanie obsahu z Amazon Video alebo Netflix. Ďalej ponúka kapacitu interného disku 500 GB a s bezdrôtovým ovládačom si užívatelia môžu vychutnať akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Jeho elegantné prevedenie zaručí, že dokonale padne do ruky. Možno ho tiež prepojiť s počítačom pomocou Bluetooth.

samsung_xbox

Ako súťažiť?

V rámci tipovacej súťaže bude každý týždeň zverejnená nová otázka. Ak si myslíte, že poznáte správnu odpoveď, stačí vyplniť registračný formulár na stránkach www.samsung-bonus.eu. Po úspešnej registrácii sa zobrazí heslo – prístup k účtu. Tu je nutné nahrať kópiu účtenky spoločne s fotografiou výrobného štítku s čitateľným výrobným číslom (SN) a vyplniť všetky potrebné údaje, vrátane vášho tipu na správnu odpoveď. Podrobné pravidlá nájdete na internetových stránkach www.samsung-bonus.eu. alebo na súťažnej infolinke +420 702 193 570 či prostredníctvom e-mailu info@samsung-bonus.eu.

Zoznam televízorov Samsung, na ktoré sa akcia vzťahuje:

UE40KU6402UXXH UE55KU6452UXXH
UE43KU6402UXXH UE55KU6472UXXH
UE49KU6402UXXH UE55KU6502UXXH
UE49KU6452UXXH UE55KU6652UXXH
UE49KU6472UXXH UE55KU6672UXXH
UE49KU6502UXXH UE65KU6402UXXH
UE49KU6652UXXH UE65KU6502UXXH
UE49KU6672UXXH UE65KU6682UXXH
UE55KU6402UXXH

Zoznam odporúčaných predajní:

Alza.sk Krajčík Elektro – Juraj Krajčík
Andrea Shop (Dunajská Streda, Šala, Šamorín) Mall.sk
Andreashop.sk Marta Branovská – ELDOM (OD JEDNOTA)
ASBIS SK SPOL. S R.O. MIKROMEDIA s.r.o.
DATART INTERNATIONAL, a.s. MOPOS – Miroslav Bušo
DOMOSS TECHNIKA, a.s. NAY a.s.
Elektro JaDa s.r.o. OKAY
ELEKTRO PLAY Ondrej Šeben – ŠEKO SHOP
ElektroLV s.r.o. ORAVA RETAIL
ELKA – Kaplan Planeo Elektro
ELSATEX PLAY Electronics, s. r. o.
EURONICS Prievidza, s.r.o. RECALL ELECTRONICS
Euronics SK a.s. Róbert Mihálik ELEKTROMAX
Fast Plus, spol. s r.o. Rudolf Katriňák – ELEKTRO ASTRA
FLOYDCOM, S.R.O. Samsung Galeria (Bratislava – Central, Bory)
František Majtán – EURONICS TPD Shoppie.sk
Hej.sk Snycentrum.sk
I C E, s. r. o T4H s.r.o.
IRDistribution, a.s.