Úvod Zariadenia Máte už nakúpené na Vianoce? Týchto pár tipov ocenia všetci milovníci technológií!

Máte už nakúpené na Vianoce? Týchto pár tipov ocenia všetci milovníci technológií!

1

Známej výpredajovej akcii Singles’ Day, ktorá v Číne patrí k 11. novembru, sa nevyhol ani predajca Geekbuying.com. Aj tu môžete nájsť kvantum rôznych zariadení za znížené ceny.

Akcia prebieha v troch vlnách, pričom v každej z nich môžeme nájsť rôzne zlacnené produkty. Produkty určené pre poobedňajšie hodiny zajtrajšieho dňa zverejnené neboli. Treba sledovať stránku, ktorú nájdete nižšie.

>>> Celková ponuka zlacnených zariadení <<<

Prvá vlna prebieha dnes 10. novembra 2016, od 17:00 hod. a patria sem napríklad tieto produkty:

Zeblaze Cosmo

Elegantné hodinky, ktoré na prvý pohľad pôsobia ako klasické analógové náramkové hodinky. Ich ciferník, ktorý si samozrejme môžete vybrať podľa svojho gusta, sa však zobrazuje v 1,61-palcovom IPS displeji (256 x 320), ktorý je navyše zaoblený, čo umožňuje plnú čítanosť v rozpätí 160 °. Na elegancii pridáva aj kovový rám okolo displeja, ktorý je dostupný v dvoch farebných prevedeniach – ružové zlato a kovová strieborná. Vzhľad dopĺňa 22 milimetrový hypoalergénny kožený remienok, inšpirovaný talianskou módou, ktorý je samozrejme vymeniteľný.

Dotykom prsta sa však elegantný doplnok razom zmení na doplnok zo sveta technológií. Menu je klasicky tvorené šiestimi ikonami. Hodinky okrem ukazovania času však dokážu aj merať srdcovú činnosť a prejdené kroky, monitorovať spánok či nútiť k vyššej pohybovej aktivite. Samozrejme vás upozorní aj na prichádzajúci hovor, na ktorý môžete okamžite odpovedať (napríklad pri šoférovaní).

zeblaze_cosmo1

Vďaka 250 mAh batérii môžete hodinky nepretržite používať 72 hodín, a to aj keď ste majiteľom smartfónu s OS Android alebo iOS.

Zeblaze Cosmo budú dnes od 17. hodiny dostupné za skvelú cenu 65,03 EUR.

>>> Zobraziť kompletné informácie <<<

UMI Super

Skvelý smartfón čínskej produkcie je do akciovej ponuky zaradený tiež. Pripomeňme si však, čo ponúka.

  • Displej: 5,5-palcový (SHARP) Full HD, 2.5D zaoblenie, Corning Gorilla Glass 3
  • CPU: Helio P10 (MTK6755), osem jadier (Cortex-A53) s taktom 2,0 GHz
  • GPU: ARM Mali-T860
  • RAM + ROM 4 GB RAM + 32 GB ROM (rozšíriteľná do 256 GB)
  • Batéria: 4000 mAh (SONY)
  • Fotoaparáty: 13 Mpx (Panasonic) + 5 Mpx
  • LTE: 800/1800/2100/2600 MHz
  • Ostatné: Dual SIM, USB C, 3,5 mm jack, OS Android 6.0 Marshmallow

umi-super-6

umi-super-5

UMI Super bude v ponuke dnes od 17:00 na stránke predajcu za 167,23 EUR.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie <<<

Druhá vlna, ktorá bude prebiehať zajtra, 11. novembra od 10:00, zahŕňa aj tieto produkty:

Xiaomi Mi Band 1S

Druhá generácia najznámejšieho fitness náramku síce nie je úplne najnovšia, no je stále populárna. Vyzerá síce rovnako, ako jeho prvá generácia, no na rozdiel od neho vám dokáže zmerať srdcový tep. Jeho ostatné schopnosti, akými sú pedometer, počítanie spálených kalóirií, monitoring spánku či upozorňovanie vibrovaním a blikaním na všetko, čo si v telefóne nastavíte, určite už veľmi dobre poznáte.

Pripomenieme však ešte jeho extrémnu výdrž na jedno nabitie, ktorú má na starosti 45 mAh batéria. Svoj Xiaomi Mi Band 1S budete musieť nabíjať približne raz za mesiac. Tento fitness náramok takisto disponuje aj certifikáciou odolnosti IP67, preto sa nemusíte báť, že ho pri styku s vodou zničíte.

Xiaomi Mi Band 1S
Xiaomi Mi Band 1S

Ak teda oželiete displej a 11 EUR, môžete si ho objednať na stránke predajcu Geekbuying.com už zajtra ráno.

>>> Zobraziť kompletné informácie <<<

Xiaomi Roidmi

Pri výrobcovi Xiaomi ešte chvíľku ostaneme a spomenieme aj skvelého pomocníka do vášho štvorkolesového miláčika. Xiaomi Roidmi je nabíjačka do auta s dvoma USB slotmi a podporou rýchleho nabíjania. Navyše disponuje aj Bluetooth reproduktorom s kvalitným zvukom.

Nie je však kompatibilná so všetkými druhmi vozidiel. Ak ste majiteľom akéhokoľvek typu Subaru, Kia alebo Nissan, môžete nabíjačku radšej venovať susedovi. Kompletný zoznam nekompatibilných vozidiel nájdete na stránke predajcu spolu so všetkými detailnými špecifikáciami.

xiaomi_roidmi-2-1a

 

Nabíjačka s integrovaným reproduktorom bude dispozícii takisto zajtra od 10. hodiny za cenu 9,28 EUR.

>>> Zobraziť kompletné informácie <<<