Úvod Smartphony Predstavenie Meizu Pro 6 Plus oficiálne: Aktualizovaná vlajková loď s výkonným čipsetom od...

Meizu Pro 6 Plus oficiálne: Aktualizovaná vlajková loď s výkonným čipsetom od Samsungu

1

Obľúbený čínsky výrobca sa rozhodol vylepšiť svoj vlajkový model Pro 6, ktorý dostal v názvosloví doplnok „Plus“. Výrobca ho premiérovo ukázal na sociálnej sieti Twitter

Už pôvodný Meizu Pro 6 bol veľmi dobre hodnotený a inak tomu zrejme nebude ani v tomto prípade. Meizu Pro 6 Plus narástol. Svedčí o tom použitie skvelého Super AMOLED displeja s veľkosťou 5,7 palca a QHD 1440p rozlíšením.

Krok s high-end dobou pomôže udržať čipset Samsung Exynos 8890, ktorý popri Snapdragone 820 poháňa aj smartfóny Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Kapacita operačnej pamäte sa zastavila na hodnote 4 GB a interné úložisko ponúka veľkorysých 128 GB.

meizu_pro6_plus1-1

12 Mpx fotoaparát (Sony IMX386) sme už videli pri smartfóne Meizu MX6. Tentokrát je ale obohatený o optickú stabilizáciu obrazu. Meizu si neodpustilo ani vychytávky v podobe snímača odtlačkov prstov, snímača tepovej frekvencie, Hi-Fi zvuku alebo funkcie 3D dotyku. 3400 mAh batériu nabijete pomocou konektora USB typ C. 60 % kapacity by ste mali doplniť za približne 30 minút. Meizu Pro 6 Plus prichádza s globálnou podporou pre 4G LTE siete.

meizu_pro_6_plus-1

Používateľské prostredie Flymo OS 6 je postavené na OS Android vo verzii 6.0 Marshmallow. Pozor, výrobca systém obohatil o prvky strojového učenia v rámci AI technológie s názvom One Mind. V domovskej Číne sa bude Meizu Pro 6 Plus predávať s cenou približne 410 eur.

meizu_pro_6_plus-1

Dobrou správou je, že sa tento model pravdepodobne dostane aj na trhy v Európe alebo v Rusku. Vybrať si budeme môcť strieborné, zlaté alebo sivé prevedenie. Pri prípadnej európskej dostupnosti však musíme počítať s vyššou cenou