Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Galaxy S7 explodoval priamo v rukách majiteľa. Spôsobil mu popáleniny 2. a...

Galaxy S7 explodoval priamo v rukách majiteľa. Spôsobil mu popáleniny 2. a 3. stupňa

5
Pán žijúci v Kanade mal veľmi nepríjemnú nedeľu. Počas toho, ako šoféroval svoje auto sa mu stala nehoda. Nemyslíme tým autonehodu, to nie. V jeho rukách vybuchol Samsung Galaxy S7, informoval server WinnipegSun.

Keď jeho majiteľ pocítil teplý pocit, telefón mal vo vrecku svojich nohavíc. Mann telefón vybral aby sa pozrel čo sa deje. Telefón vtedy explodoval čím majiteľovi spôsobil vážne zranenia. Obeť telefón opísala ako „bombu, ktorú môžete nosiť“.

Mann mal počas explózie otvorené okno na aute, takže telefón vedel relatívne rýchlo dostať preč z auta. Znepokojujúce je to, že sa mu telefón jednou chvíľou priam prilepil na ruku a nedal sa odlepiť. Bez telefónu, ktorým by si mohol zavolať pomoc Mann odšoféroval k domu svojho blízkeho odkiaľ spoločne privolali záchranku.

mann

Vybral som a on hneď explodoval. Keď som videl dym, ostal som šokovaný. Takúto vec neočakávate. Je to ako nočná mora, opisuje svoj zážitok Amarjit Mann.

Telefón, ktorý explodoval si majiteľ kúpil približne pred 6 mesiacmi za 1 000 dolárov. Operátor mu odporučil aby sa spojil priamo so Samsungom, čo aj spravil. Ako by ste už možno čakali, na ceste je už aj žaloba mierená na Samsung týkajúca sa bolesti z explózie, ako aj ušlej mzdy. Povolaním mechanik musí s prácou kvôli liečbe počkať minimálne 8 až 9 dní.