Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 DISKUSIA: Predná strana Samsung Galaxy S8 môže byť z 90% displej. Páči...

DISKUSIA: Predná strana Samsung Galaxy S8 môže byť z 90% displej. Páči sa vám táto predstava?

1
SAMSUNG CSC

Dnes svet obletela informácia o tom, že Samsung Display, dcérska spoločnosť Samsungu pripravuje OLED displej, ktorý má prekryť až 90 % prednej strany ich chystanej vlajkovej lodi. Je to tá istá divízia, ktorá už roky produkuje najpresnejšie a najkvalitnejšie displeje pre smartfóny.

Nový OLED panel by mal byť jedným z najpokrokovejších vôbec. Tam sa ale Samsung zastaviť nechce. Do pár rokov plánujú displejom pokryť 99 % prednej strany ich zariadení. To znamená, že ďalšie novinky budú doslova bezrámikové.

Samsung musí zrýchliť uvedenie nových hardvérových prvkov aby si tým upevnil momentálne naštrbenú povesť. Okrem toho, podobné inovácie čakajú aj ďalších výrobcov, ako napríklad Apple, ktorý taktiež plánuje integráciu OLED panela pri ich 10. iPhone.

Ako ale vieme, naše nadšenie po uzretí Xiaomi Mi MIX a jeho displeja prekrývajúceho 91,3 % displeja nemusia zdieľať všetci. Čo hovoríte na budúcnosť vlajkových lodí? Páči sa vám displej na celú prednú stranu alebo by ste predsa len videli nejaké rámiky.

Dajte nám vedieť v ankete, poprípade v diskusii nižšie!

[yop_poll id=“100″]