Úvod Tlačová správa Deň dopravy zdarma ponúknu e-shopy svojim zákazníkom už o týždeň

Deň dopravy zdarma ponúknu e-shopy svojim zákazníkom už o týždeň

Uprednostňujete nakupovanie online viac ako nákupy v kamenných predajniach? Aj tento rok pre vás slovenské e-shopy v spolupráci s porovnávačom cien Heureka pripravili akciu s názvom Deň dopravy zdarma.

1

Už onedlho si budete môcť nakúpiť online počas 24 hodín s nulovým poštovným. Akciu s názvom Deň dopravy zdarma vám prináša najväčší nákupný portál a porovnávač cien Heureka.

Deň dopravy zdarma odštartuje už o týždeň v utorok 15.11. od 12-tej hodiny a potrvá do stredy 16.11., rovnako do 12-tej hodiny. Na nákup elektroniky, potravín či rôznych drobností bez nutnosti platby poštovného tak máte 24 hodín. Do akcie sa aj tento rok zapojí množstvo slovenských e-shopov. „Doposiaľ sa zapojilo 312 obchodov, tento počet však bude ešte rásť,“ povedal manažér zákazníckeho servisu Heureka.sk Jan Kriegel. Každý zapojený obchod bude počas akcie pre identifikáciu označený špeciálnou ikonkou. „Na akcii sa zúčastnia iba obchody s certifikátom Overené zákazníkmi. Zákazníci tak budú môcť nakúpiť tovar z dôveryhodných zdrojov,“ dodal Jan Kriegel.

Akcia bude platiť na celom Slovensku bez váhového obmedzenia pri všetkých objednávkach v minimálnej hodnote nad 15 eur. Minulý rok sa počas 24 hodín zrealizovalo 23 485 objednávok s priemernou výškou objednávky 78 eur. Najväčší nákupný úspech zaznamenali kategórie elektronika a biela technika.

Informácie o akcii Deň dopravy zdarma nájdete na stránke: www.dendopravyzdarma.sk