Ilustračný obrázok

Pre Čínu je 11. november, teda deň ľudí, ktorí sú stále single, niečo ako Black Friday pre USA a po novom aj Európu. Oslavovanie nezadanosti poňali skutočne svojsky. Vytvorili z neho najväčší festival nakupovania vôbec. Do rôznych akcií tak vstúpili stovky produktov, medzi nimi aj najpopulárnejšie značky, ako povedzme Xiaomi.

Popredný e-shop zaoberajúci sa predajom čínskych produktov, GearBest, práve spustil vlastnú akciu, v ktorej ponúka šialene nízke ceny tých najzaujímavejších zariadení. Neveríte? Tak sa na to pozrite.

xiaomi-mi-5-4

Xiaomi Mi5 – TOP vlajková loď za zlomok ceny

Keď Xiaomi na jar predstavil svoju vlajkovú loď pre rok 2016, model Mi 5, mnohí nevedeli čo si o tom majú myslieť. Ponúka krásnu konštrukciu, je extrémne výkonný a výborne odladený. K poznamenaniu, že ide skutočne o skvelý smartfón sme dospeli aj pri našej recenzii, ktorú si môžete prečítať na tomto odkaze.

Xiaomi Mi 5 ponúka 5,15-palcový Full HD displej, procesor Snapdragon 820, grafický čip Adreno 530, 3 GB RAM32 GB úložisko. Na zadnej strane nájdete 16 Mpx snímač Sony IMX298, na prednej strane zas 4 Mpx fotoaparát s veľkými jednotlivými pixelmi pre čo najlepšiu kvalitu aj za šera či tmy.

Samozrejmosťou je aj USB C, NFC, Bluetooth 4.2, GPS, A-GPS, GLONASS, Quick Charge 3.0 či Dual SIM konektivita.

Je nám až neprirodzené to písať, no Mi 5 si za túto cenu môžete kúpiť za 247,30 EUR. Ponuka, ktorá sa len tak často nevidí! Presný čas, kedy Mi 5 vstúpi do zľavy nájdete na tomto odkaze.

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu Xiaomi Mi 5 <<<

Xiaomi Mi 5s Plus
Xiaomi Mi 5s Plus

Xiaomi Mi 5s Plus – nadupaný ťažný kôň

Do akcie mieri aj Xiaomi Mi 5s Plus, úplná novinka od čínskeho jabĺčka (tak prezývajú Xiaomi). Ide o vylepšenú, väčšiu a o niečo výkonnejšiu verziu Xiaomi Mi 5.

Smartfón ponúka 5,7-palcový Full HD displej, výkonný procesor Snapdragon 821 s jadrami o takte 2.35 GHz, grafický čip Adreno 530, gigantických 6 GB RAM a 128 GB úložisko pre všetky vaše multimediálne potreby. Zadnú stranu zdobí dvojica 13 Mpx fotoaparátov s PDAF technológiou, prednú zas 4 Mpx jednotka.

Zvyšok špecifikácií a výbavy je rovnaký ako v prípade Mi 5.

No a cena? Za väčší displej, rýchlejší procesor, 6 GB RAM128 GB úložisko si GearBest pýta 395 EUR. Čakali ste viac? Aj my!

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu Xiaomi Mi 5s Plus <<<

umi-super-6

UMi Super – najlepší pomer ceny a výkonu

Azda najlepší smartfón v kategórii do 200 EUR, UMi Super, je počas sviatku nezadaných ešte lacnejší. Ako som spomenul v našej recenzii, UMi Super ponúka skvelý pomer výkonu, konštrukčného spracovania, optimalizácie softvéru a ceny. Namiesto terajších 209 EUR zaň zaplatíte len 157 EUR. Čo je ale lepšie, dostupný je aj v EÚ sklade. Tam síce stojí 175 EUR, no príde vám rýchlejšie a taktiež sa vyhnete colnici a prípadným papierovačkám.

UMi Plus ponúka 5,5-palcový Full HD displej prekrytý 2.5D sklom pre vyššiu odolnosť. Poháňa ho osemjadrový procesor MediaTek Helio P10 s jadrami o takte 2.0 GHz a grafický čip Mali-T860MP2.

Procesoru pri výkone pomáhajú 4 GB operačnej pamäte RAM, multimédiá si zas uložíte do 32 GB úložiska. Fotografie a prípadné video zhotovíte veľmi schopným 13 Mpx fotoaparátom, selfie si zas odfotíte 5 Mpx senzorom umiestneným na prednej strane.

V jeho výbave nechýba ani USB C, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, Dual SIMpodpora všetkých 4G pásiem slovenských operátorov (vrátane 800 MHz).

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu UMi Super <<<

Všetky ostatné smartfóny nájdete na tomto odkaze. V akcii je ich tak veľa, že ak by sme o všetkých z nich mali napísať, boli by sme tu do rána. Do rána v roku 2018.

TOP príslušenstvo k smartfónom a PC

K poriadnym smartfónom patrí aj poriadne príslušenstvo. Každý majiteľ dnešného smartfónu by mal mať vo svojej výbave napríklad power banku, na ktorú sa môže spoľahnúť, super slúchadlá, inteligentný fitness náramok.

Opäť, ponuka je tak rozsiahla, že všetko nemôžeme popísať, odporúčame ale, aby ste sa ponukou preklikali, nájdete tam naozaj veľké fajnoty!

xiaomi-1000mah-power-banka

Power banka od Xiaomi – overená kvalita

Za nás vyzdvihneme napríklad 10 000 mAh power banku od Xiaomi, ktorá vás vyjde na 13,75 EUR. Vďaka tomuto šťavou nabitému zázraku sa nemusíte obávať, že vám telefón alebo tablet zhasne na pol cesty, vo vlaku alebo nebodaj v lietadle. Power banka je jedno z tých príslušenstiev, ktoré sa jednoducho oplatí mať a riešenie od Xiaomi je jednoznačne jedno z najlepších.

>>> Zobraziť ponuku Xiaomi power banky <<<

meizu-hd50-02

Hi-Fi slúchadlá od Meizu

Ďalším zaujímavým kúskom sú Hi-Fi slúchadlá Meizu HD50. Presne tak, populárny výrobca smartfónov (sám jeden od nich používam) vyrába aj slúchadlá. Vzhľadom na cenu 48,82 EUR a ich krásny dizajn súdime, že pôjde o vynikajúci kúsok, ktorý môže rozšíriť vašu zbierku.

>>> Zobraziť ponuku Hi-Fi slúchadiel Meizu <<<

roidmi

Inteligentná nabíjačka s Bluetooth do auta

Xiaomi vyrába naozaj všetko čo môžete využiť s ich smartfónmi. Medzi takýmto príslušenstvom je aj nabíjačka do auta s Bluetooth funkcionalitou. Volá sa Roidmi 2S a výrobca ju ponúka za 17,08 EUR. Vďaka nej budete môcť nielen nabíjať svoj smartfón (2.4A), ale aj prijímať hovory ale napríklad aj počúvať hudbu.

>>> Otvoriť ponuku s inteligentnou nabíjačkou <<<

xiaomiair

TOP notebook od Xiaomi

Ak hľadáte niečo, povedzme prémiovejšie, máme pre vás perfektný tip. V ponuke GearBestu sa nachádza nový, prémiový notebook s označením Xiaomi Air 12. Spomínaný model bez akcie stojí približne 533 EUR, po akcii jeho cena klesne len na 467 EUR. Treba sa ale poponáhľať, zariadenie je za takúto cenu len v limitovanom počte.

No a čo všetko ponúka?

Jeho základom je 12-palcový IPS displej s rozlíšením 1 920 x 1 080 pixelov, ktorý ponúka dostatočnú ostrosť pričom ale nezaťažuje procesor a grafický čip. Keď už sme pri procesore, tešiť sa môžete na Intel Core m3-6Y30, 4 GB RAM128 GB SSD disk.

Notebook ponúka najnovší USB C port, HDMI out, 5 000 mAh (37 Wh) batériu, predný fotoaparát, podsvietené klávesy, kvalitné spracovanie z hliníka a oveľa viac.

Notebook je to skutočne parádny, niekomu, hlavne fanúšikovi Xiaomi produktov, by mohol spraviť obrovskú radosť.

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu Xiaomi Air 12 <<<

Tak a čo vy? Vybrali ste si niečo? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie, poprípade ponuku zdieľajte s vašimi známymi, možno si niečo vyberú.

Ak by ste chceli v zľave vidieť niektorý konkrétny produkt, dajte nám vedieť!