Úvod Výrobcovia Bluboo Bluboo sa pridáva k Black Friday ošiaľu! Tieto smartfóny ešte nikdy neboli...

Bluboo sa pridáva k Black Friday ošiaľu! Tieto smartfóny ešte nikdy neboli tak lacné

0

Black Friday pomaly ale isto naberá na obrátkach. Netýka sa to len zeleného mimozemšťana ale aj čínskych predajcov a výrobcov, ktorí chcú doslova ohromiť zahraničných záujemcov, medzi ktorých patria aj Slováci. Teraz sme získali najnovšie informácie o Bluboo, čínskej spoločnosti zaoberajúcej sa low-end a mid-range modelmi.

Bluboo rok čo rok máva počas Black Friday veľmi zaujímavé ponuky a tento rok v žiadnom prípade nebude odlišný. Momentálne ponúkajú výrazné zľavy na niekoľko ich najvzácnejších produktov.

bluboo maya max
Bluboo Maya Max

Medzi nimi napríklad zľava 30 dolárov na model Edge, 20 dolárov na model Maya Max, 10 dolárov na hodinky Uwatch5 dolárov na modely Picasso 4GMini.

Vyberie si takmer každý

Táto pätica zariadení svojimi vlastnosťami pokrýva širokú škálu potrieb zákazníkov. Tí z vás, ktorí milujú krásny dizajn a edge displej by sa mali popozerať po modeli Bluboo Edge.

Naopak, tí z vás, ktorí chcú na smartfóne ušetriť by mali vyskúšať model Picasso 4G a Bluboo Mini. Milovníci obrovských displejov v žiadnom prípade nemôžu prehliadnuť model Maya Max, naopak, ak vám je veľký aj 5 palcový displej, Bluboo Mini s jeho 4,5-palcovým displejom bude to pravé orechové.

Bluboo si taktiež pripravil aj model inteligentných hodiniek, Bluboo Uwatch pre tých, ktorí chcú mať všetko dôležité stále na sebe, presnejšie na svojom zápästí. Ak ste teda modely od Bluboo sledovali nejakú tú dobu, neváhajte využiť aktuálne zľavy. Ak by ste ale chceli niečo vyhrať, k dispozícii je súťaž o Bluboo Uwatch.

Pre bližšie informácie ohľadom akcie zamierte na web Bluboo. Majte však na pamäti, že Black Friday v podaní Bluboo začína 24. novembra a končí 30. novembra.