Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Mix POZOR: Skutočný Xiaomi Mi Mix nevyzerá tak dobre, ako ten na renderoch

POZOR: Skutočný Xiaomi Mi Mix nevyzerá tak dobre, ako ten na renderoch

0

Včera došlo k predstaveniu krásnej novinky od Xiaomi. Volá sa Mi Mix a ide o jeden z najzaujímavejších telefónov nielen v Číne, ale aj na celom svete. Čím je taký zaujímavý? Povedzme, že jeho displej zaberá gigantických 91,3 % prednej strany.

Edge-to-edge displej na tomto modeli však nie je až tak edge-to-edge ako by sa mohlo zdať. Bez rámikov by to v dnešnej dobe bohužiaľ nešlo. Najhoršie na tom je to, že na renderoch, na základe ktorých si môže veľa ľudí spraviť názor, tie rámiky nie sú.

Nemyslite si však, že stále nejde o jeden fantasticky vyzerajú smartfón. O tom žiadna, už teraz sa tešíme, ako ho vyskúšame. Prekáža nám len jedna vec, a to fakt, že marketingový promo materiál a skutočnosť nejdú ruka v ruke.

xiaomi-mix-1

Ak by ste chceli vidieť, ako vyzerá naživo, odporúčame pozrieť si toto video. A ak by ste ho chceli vlastniť, dostupný bude len v Číne. Predpokladá sa ale, že by sa mal dať doviezť. Jeho cena bude však o niečo vyššia, než na čo ste pri Xiaomi zvyknutí. Pre obyvateľov ďalekej Číny začína na približne 476 eurách.