Úvod Zaujímavosti Výrobca puzdier pre iPhone si robí srandu. Vyrobil puzdro, ktoré replikuje zhorený...

Výrobca puzdier pre iPhone si robí srandu. Vyrobil puzdro, ktoré replikuje zhorený Note 7

3

Samsung na svoju stranu posledných pár týždňov inkasuje jeden úder za druhým. Po problémoch s Note 7 teraz spoločnosť čelí nepríjemnej úlohe. Podľa posledných informácií má o prácu prísť veľký počet zamestnancov. To ale nie je všetko.

Z problému s Note 7 sa stala často omieľaná téma, ktorá sa rozšírila aj medzi ľudí, ktorí technológie bežne nesledujú. Svedčí o tom aj enormný záujem o video s Halloweenskym kostýmom z dymacich krabíc Note 7 alebo nespočetný počet memov.

Čo vám ale ukážeme dnes musí byť jeden z najzákernejších vtípkov na adresu Samsungu, aké tu boli. Síce ľutujeme Samsung, zároveň však dokážeme oceniť kreativitu a vtip za novým puzdrom pre iPhone. Volá sa „Explo-sung“ a ako už názov napovedá, vyobrazuje situáciu, ktorá pre Samsung definovala rok 2016, a teda zhorené smartfóny.

Spoločnosť UNIQFIND, ktorá puzdro navrhla a vyrobila ho nazvala „najhorúcejším puzdrom vôbec.“ Zároveň pripravili verzie pre iPhone 5, 5C, 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 a 7 Plus. Puzdro stojí 24,99 dolárov (mäkká verzia), resp. 34,99 dolárov (tvrdá verzia).

Firma si však nemohla naplánovať horší čas pre predstavenie svojho puzdra. Len včera sme totiž informovali o prvom iPhone 7, ktorý sa samovznietil a poškodil ako auto, tak aj osobné veci jeho majiteľa.